Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Konkurs dla programistów (1) Na polski rynek wkracza długo oczekiwana, nowa generacja smartfonów... mirenosso Parlament Gdańsk Rahim Grubson Abradab (1) 2 Maja do klubu Parlament w Gdańsku zawitają trzy hip-hopowe osobowości ze... michuhh Polecam wszystkim ze ścisłym umysłem (1) Jak każda uczelnia ma plusy i minusy, studiuję na ETI i jestem zadowolony.... etiboy
Łatwo nie jest (5) ale warto, tylko trzeba madrze wybrac kierunek studiow student PG Rozwiązania do książki "Matematyka" Podstawy z elementami matematyki wyższej (1) Czy ma ktoś zeszyt z rozwiązaniami do tej książki ? "Matematyka" Podstawy... winfast29 POLECAM WSZYSTKIM AMBITNYM (1) Nauki dużo, trzeba się starac, myślec, poświęcac dużo czasu. Ale warto, gdyż... Ania Nie licząc 2-3 roku to super (1) Na początku byłem zachwycony, potem z dnia na dzień było coraz gorzej. Cześć... prawie absolwent (oby) uczelnia na 5- (1) Ok, wyposazenie nie jest powalajace. Ale nowe ETI i ZIE prezentuja sie na 5+,... Student szczypior - opinia (1) polecam tylko tym co mają mocne nerwy, bo czasem logika PG powala na kolana,... szczypior antek - opinia (1) Jeśli chcesz się czegoś nauczyć i w przyszłości mieć dobrą pracę to jak... antek Studiowanie na PG bezcenne.. (1) Wszystko pierwsza klasa. Arek Koper - opinia (1) zawsze narzekałam na tę uczelnię - przez 2 lata. Teraz kończę, i powiem że to... Koper PG (1) zdecydowanie najlepsza uczelnia z najlepszym wydziałem chemicznym:) polecam:) keller aleksa - opinia (1) super i juz!!! a zwlaszcza wydzial chemiczny polecam goraco ;-) aleksa Studia dla ambitnych oraz chcacych studiowac z usmiechem (1) Co to duzo pisac, po pierwszych trzech miesiacach mam 15 ksiazek... Michael gromek :) (1) super deebo