Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

głupi bląd (1) Witam, podczas rejestracji popelnilem blad, i zamiast do rubryki z... Sanchez potrzebuje "pomocy" w napisaniu pracy inzynierskiej - budownictwo (1) sprawa pilna, temat opisowy z konstrukcji stalowych w budownictwie lądowym.... zielarz@gg.pl mechatronika na WMECH (1) Cześć wszystkim z tytułowego wydziału. będę bardzo wdzięczny jeśli... michal
Korki ze statystyki (1) Witam, poszukuję pilnie kogoś to pomoże mi opracować statystycznie wyniki z... Ola ksiazki biotechnologia 1 rok (2) czesc :) czy ktos ma do sprzedania ksiazki z biotechnologii dla 1 roku?chodzi... asia Analiza matematyczna i algebra liniowa (1) Mam do odsprzedania (najchetniej w komplecie-50 zł) zbindowane kserokopie... biomj Gry na epicki melanż (1) Robię grubszą domówkę i szukam urozmaicenia. Grałem w alkochińczyka, ale... nooku To jest to! (1) Niby większość i tak ci się nie przyda ale na PG naprawdę kształcą... kaczy Kalkulator graficzny (1) Jeżeli ktoś ma dobry, używany kalkulator graficzny na sprzedaż - proszę o... Kuba Pierewoj Miejsce na stancji (2) Witam, mam do zaoferowania miejsce w pokoju na stancji. Poszukuję studenta... Tarivol Laptop - informatyka (3) Witam , dostałem się na studia Informatyki i mam pytanie. Czy laptop jest... pytajacy Pokój dla studenta (1) Mieszkanie znajduje się na Jasieniu, jest bardzo przytulne i dobrze... Tym zlecę prace w Excelu (1) Marketing Firmy Laguna Sp. z o.o. z Pruszcza Gd zleci wykonanie arkusza... marketing@laguna.pl Szukam współlokatora (1) Wrzeszcz, ul. Batorego Pokój dwuosobowy w nowocześnie wyposażonym... Tomek mieszkanie do wynajecia (1) Mam mieszkanie do wynajęcia- 3 pokoje na Oruni Górnej (ul. Kurierów AK) w... h2so4@op.pl Gorąca prośba o pomoc...:) (1) Witam, Zwracam się z gorącą prośba o pomoc, jestem studentką, w trakcie... miszka Szukam studenta do pokoju (7) Witam, mam do zaoferowania miejsce w pokoju na stancji. Poszukuję studenta... Tarivol w. Chemia - opinia (3) polecam, prawdziwa szkoła życia:) w. Chemia Szukam dwóch studentów do pokoju (1) Wraz z koleżanką bedę mieszkał w mieszkaniu na zaspie - ul Startowa. Mamy... Szymon MIESZKANIE NA ROK AKADEMICKI 2010/2011 (1) Hej Jestem studentem informatyki na PG i szukam współlokatora do pokoju... Szukam współlokatora