Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Polecam (1) Studiowałam na UG ale często miałam zajęcia na PG - porządna uczelnia,... sun Informacja dla wszystkich, którzy dostali się w tym roku na informatykę! (1) Utworzona została na facebooku grupa dla tego kierunku ->... ZX Lista B oceanotechnika (4) Na liście B na kierunku oceanotechnika jestem 4 na liście rezerwowych, czy... qwer
Odwołanie/wgląd do egzaminu na architekturę (2) Witam, Czy ktoś zna może procedurę napisania odwołania, lub prośby o wgląd do... Krzysiek. Punkty, Elektronika i telekomunikacja; lista B (1) Ile ma obecnie ostatni "wstępnie przyjęty" punktów (mam na myśli zwykłe, nie... mnbv Przesunięcie się o kilka miejsc do tyłu (3) Jak to możliwe, że zgodnie z wcześniejszą listą przesunąłem się do tyłu o 28... xyz Szansa na dostanie się. (9) Witam, zależy mi na dostaniu sie na kierunek elektronika i telekomunikacja,... Damian zdjęcie eRekrutacja (1) MAm pytanie odnośnie eRekrutacji na Politechnice Gdańskiej. Czy zdjęcie... podladujmnie PG Informatyka 2012/2013 spotkanie integracyjne (4) Witam, wpadłem na pomysł zrobienia jakiegoś małego spotkania integracyjnego... Razor Szansa dostania się. (3) Jestem około 20 rezerwowy na inżynierię materiałową ? Czy ktoś może mi... pat Nie mam drugiej preferencji; jakie szanse? (2) Wpisałem tylko jedną preferencję i jestem rezerwowy. Mam jakieś szanse... Nimar Zmiana uczelni (5) Zastanawiam się czy gdybym miał w indeksie dobrze zaliczony pierwszy rok na... cyc czy się dostanę ? (3) 1)Zależy mi na kierunku energetyka, jestem 500 na liście, czy jest szansa, że... xyz dodanie nowego kierunku (2) czy istnieje teraz mozliwosc dodania nowego kierunku, zeby dorzucilo mnie do... xez PG, lista preferencji, problem (2) Witam, Podczas rekrutacji w listę preferencji wpisałem na pierwszym miejscu... Blue Liczba wykorzystanych ECTSów :D (2) Przerwałam w tym roku studia, a na PG trzeba uzupełnić formularz w którym... Monia politechnika gdańska kierunek przemysł i budowa maszyn (2) Jestem na 272 miejscu, jest 242 miejsca. Jak myślicie, czy możliwe jest, że... student17 Zawsze tak dużo chętnych? (10) W tym roku jest wyjątkowo dużo chętnych. Progi skoczyły masakrycznie, czy to... VAIO transport WOIO (2) miejsc jest 210, a jestem 277 na liście, jest szansa, że się dostanę? xxx geodezja 2012/2013 (2) jestem na okolo 115 miejsca, dostaje sie 77, czy mam w ogole jakies szanse... feniks