Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

DS8 ! (2) Kto tam na akademik? xyzetka zamiana miejsc w akademikach (18) hej. w tym roku zaczynam studia na politechnice gdańskiej. dziś została... wixxxxxxx Oficjalny list z PG i terminy szkolen. (9) Czy dostaliscie juz oficjalny list z PG powiadamiajacy o przyjęciu na studia?... Sara
ZARZĄDZANIE INŻYNIERSKIE ! (11) Kto na ten kierunek? : ) d. zarzadzanie inzynierskie :) (6) Kto sie dostal? Jedziecie na adapciak? S. Zamienie sie miejscem w Domu Studenckim ! (2) Otrzymalam miejsce w DS nr 2, a moja kolezanka w DS nr 8. Dlatego chetnie... Dorii Akademik - jakie szanse? (6) Mam pytanie. Otóż okazało się dziś, że nie dostałem miejsca w akademiku.... martinho Dlaczego strona rekrutacji pg nie działa ? (6) Dlaczego strona rekrutacji pg nie działa ? Dzisiaj będą wyniki przyznania... Ivn wpłata za ELS (7) witam! 14.08 wieczorem wpłaciłem pieniądze za ELS, na koncie mam info że... studentPG Oceanotechnika (3) Piszcie kto się dostał, a kto liczy na studia z miejsca rezerwowego i z jaką... sivva Politechnika Gdańska kursy doszkalające, płatne repetytoria z matmy i fizyki - czy warto? (1) Zastanawiam się czy warto wziąć udział w płatnych kursach doszkalających... :czołgista: Akademiki (2) Witam, wiem że podanie o akadmiki można bylo skladac do 10 sierpnia. Czy jest... XYZ Mechanika i Budowa Maszyn (3) Kto się dostał ?:D zxc Grupa facebookowa BIOTECHNOLOGII PG (1) https://www.facebook.com/groups/172296476237920/ Mil Elektrotechnika (10) Co sądzicie na temat tego kierunku ? Myślicie, że naprawdę będzie tak ciężko... xyz Grupa naszego roku ! :) (1) http://www.facebook.com/groups/377526615648898/#!/groups/377526615648898/... o. transport pytanie oio (4) jestem rezerwowy brakuje mi kolo 20 miejsc jest szansa ?? asdasd problem z rekrutacją (szybko) (4) Hej : ) Mam pewien problem, a jutro już muszę wszystko dostarczyć. Otóż... Marta transport WOIO (2) Co sądzicie o tym kierunku, warto studiować na nim? krecik122 STUDIA ZAOCZNE (2) Witam, złożyłem na PG deklaracje na studia zaoczne * budownictwo * mechanika... Dominik