Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Bardzo ważne pytanie - PUNKTY (15) Czy progi punktowe to są punkty wymagane aby dostać się na pierwszym naborze? xyz wzór odwołania od decyzji komisji rekrutacyjnej (3) Jak w tytule - ma ktoś takowy wzór ? Hugorin informatyka i ekonometria a informatyka (5) jako pierwszy kierunek w rekrutacji wybieram informatykę. Czy inf z... arr
Na co złożyliście? (7) Hej. Jestem ciekawa na co złożyliscie, i ile macie punktów ujednoliconych.... sara Czy jest szansa dostania się na budownictwo? (7) Zastanawiam się nad studiowaniem budownictwa na PG. Jednak matura rozsz. z... bartek Priorytety w wyborze kierunku (8) Hej, czy ważne jest który kierunek ustawię jako najważniejszy? Ok, rozumiem,... Monia Opłata rekrutacyjna (17) Witam! Otóż po sprawdzeniu wyników matury doznałem nagłej chęci, by wybrać... martinho18 pytanko (4) hej zostało pare dni do tej rejestracji chciałbym sie dowiedziec jak... łukasz PG rekrutacja, rozwianie wątpliwości (2) http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=1223&lang=pl podane są tu progi : "(stan na... xcssc ksiązki, podręczniki INFORMATYKA (3) Mam prośbę, czy moglibyście podać jakiekolwiek podręczniki z jakich uczycie... andy Co możecie powiedzieć o inżynierii materiałowej? (1) Chciałbym się wybrać na ten kierunek. Znam sie trochę na chemii(70% z mat.... rrr Rekrutacja budownictwo PG 2011/2012 (16) Witam, chciałbym się spytać czy jeśli jestem dopiero na 650 miejscu a w tym... michał92 PG - biotechnologia/inżynieria biomedyczna/matematyka? (4) Szukam porady - na jaki kierunek z tych trzech radziliście by mi iść? Jeśli... eunice Kto studiuje na PG na II stopniu inzynierii materiałowej???? (1) hej mam pytanie czy jest ktos kto studiuje ten kierunek lub wybiera sie na... ola123 Na jaki kierunek mam szansę się dostać? (8) Witam Jestem tegorocznym maturzystą. Przewidywane wyniki z matur: Język... Kimdlanim Rysunek techniczny i mechanika (1) Podstawy konstrukcji maszyn, wytrzymałość materiałów, odlewnictwo,... 1pkm1 PG (szczególnie ETI), a dziewczyny (2) Pytanie dla tych co znają środowisko, jest tam trochę dziewczyn czy w głownej... dfdfdf Elektrotechnika na PG - czy to dobry wybór? (3) Wybieram się w tym roku na studia na PG i bardzo poważnie myślę o... :czołgista: Automatyka i robotyka (4) Witam. Mam krótkie ale strasznie nurtujące mnie pytanie. Czym się różni... k9 języki, koła i takie tam na PG (5) Biorę udział w rekrutacji na PG. Mam jednak parę pytań. Czy można liczyć na... maturzysta