Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

braki a studia na pg (6) Zawsze byłem nastawiony na humanistyczne, ale w bardzo krótkim czasie 4... xxx PG - energetyka (1) Mowa o wyborze wydziału na kierunek "Energetyka". Który lepszy i dlaczego?... Dee_Double co polecacie? (3) właśnie kończe zdawanie matur i poważnie zastanawiam sie nad tą... maturzystka
dostanie sie na PG (4) Witam, mam pytanie odnośnie dostania się na PG na wydział Elektroniki,... maturzysta92 Ile trzeba mieć procent z matmy (2) żeby dostać się na eti? Tzn. minimalnie ile trzeba było mieć w zeszłym roku? ktos Poziom PG (6) W tym roku piszę maturę i przeglądałem ostatnio oferty edukacyjne kilku... YGMale Załap się na staż! (1) Jeszcze tylko przez 2 tygodnie studenci mogą zgłaszać się do udziału w... Kariera2012 poszukiwany świadek uszkodzenia samochodu w dniu 11.IV na PG (1) Poszukuję świadka który widział uszkodzeni grafitowej Insigni Kombi przez... PF dostanie się na pg (5) Od pewnego czasu zastanawiałem się nad podjęciem nauki na pg wydział... Ja Akademika (2) Czy ktoś sie orientuje, czy można zarezerwowac nocleg na weekend w akademiku... JUla Przeniesienie się między uczelniami na II rok Inżynierii Środowiska. (1) Czy orientuje się może ktoś jak wygląda przeniesienie się na Politechnikę... studneka Szkolenia dla studentów Chemii i Ochrony Środowiska : Auditor REACH (1) Studenci Chemii oraz Ochrony Środowiska!!! 25-26 lutego 2012 w Gdańsku (... IZA std - opinia (1) Jestem studentem już drugiego stopnia jednego z wydziałów PG i jestem bardzo... std Filozofia na pg (1) Witam wybieram się na pg, i mam pytanie odnośnie filozofi bo wiem że m.in.... Quantum93 Kierunek na PG z jak najmniejszą ilością fizyki(głównie matma)? (5) Witam Jestem w 3 klasie LO, wybieram się na PG. Na maturze będę zdawał matme... Quantum93 MECHANIKA I PODSTAWY KONSTRUKCJI MASZYN (1) RYSUNEK TECHNICZNY, ODLEWNICTWO, SILNIKI SPALINOWE, PRZETWÓRSTWO TWORZYW... 1pkm1 Potrzebuję pomocy w przerysowaniu projektów z autocada (3) Cześć Posiadam rysunki z autocada i muszę to przerysować w ołówku. Jest... piotr Poszukuję osoby która pomoże mi w projektach z pkm (2) Witam muszę wykonać projekt zaworu rurociągu i sprzęgła. Czy może ktoś mi... wojt cena z kosmosu? (1) z głębokim poważaniem dla kreatorów biznesu. gdańszczanin KOMPROMITACJA PG (1) nijak się nie można zalogować na ten serwer rekrutacji ! jakaś porażka,... www