Opłata rekrutacyjna

Witam!
Otóż po sprawdzeniu wyników matury doznałem nagłej chęci, by wybrać się na PG na informatykę :D zarejestrowałem się dopiero wczoraj w eRekrutacji, zaś opłaty będę mógł dokonać dopiero w poniedziałek. Termin rejestracji upływa 6 lipca, a na zaksięgowanie mają 3-7 dni. Dlatego właśnie mam pewne obawy, czy opłata wpłynie na czas. I w związku z tym moje pytanie. Czy istnieje możliwość wysłania im skanu dowodu wpłaty, a jeśli tak to na jaki adres mailowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Opłata rekrutacyjna

też idę na informatykę. Nie martw się bo przelew idzie maksymalnie 3 dni. Jeżeli w ten weekend dokonasz wpłaty to będzie u nich na czas. Sam jeszcze nie wpłaciłem.

Z ciekawości ile wyszło ci punktów przy rekrutacji?

Punktów kandydata 93,66, ujednoliconych 78,05. A Tobie?

Ile czekaliście od momentu wpłacenia pieniędzy do potwierdzenia w e-rekrutacji?

hej, też wpłaciłem w poniedziałek i nadal czekam, trochę się obawiam, że opłata nie zdąży się zaksięgować. wie ktoś może jak to wygląda z drugiej strony - czy ktoś tak siedzi i odhacza każdemu, że wpłacił, czy dzieje się to automatycznie co jakiś czas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja przelałam w niedzielę i też nic ;/

Tylko że w weekendy banki nie dokonują przelewów, operacja zarejestrowana nawet w piątek po ostatnim księgowaniu (około 15:00) zostanie wykonana dopiero w poniedziałek.

Przepraszam bardzo, Wy chcecie iść na informatykę na politechnice, jak macie nawet problem z banalnymi formularzami i nie potraficie czytać FAQ, regulaminu, harmonogramów, a przede wszystkim nie potraficie samodzielnie myśleć? Nawet jak się dostaniecie, to po pierwszym semestrze pewnie się pożegnacie :D Co do skanu dowodu wpłaty wszystko jest wyjaśnione, jest nawet podane, że liczy się data wpłynięcia pieniędzy na ich konto, a nie to, kiedy Ty je wysłałeś, więc ten dowód możesz sobie wsadzić :D Widać powszechnie panująca opinia o tym, że dzisiaj ze szkoły średniej wychodzi się z wiedzą, a nie z umiejętnością logicznego myślenia, to niestety prawda.

A jednak można wysłać skan dowodu wpłaty.
http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=893&lang=pl
Radzę się najpierw upewnić, a potem zarzucać innym nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.

Ja wpłaciłam w sobote i też jeszcze nic. ;/ Nie podoba mi się to. Boje się, ze pieniadze wyrzucone w błoto a przeciez skladam na 4 kierunki... i to tylko na PG. Ktos dzwonil moze albo cos?

Ja wpłaciłem w poniedziałek i dalej nic, wczoraj wysłałem maila do nich i oto to co otrzymałem:

Witam,

Proszę zaczekać do jutra do godz. 15. Jeśli do tego czasu przycisk nie będzie aktywny to proszę wysłać pdf przelewu na adres email WKR wydziału swojej pierwszej preferencji.

Czyli poczekam do 15 jak nic się nie zmieni do wysyłam tego pdf'a. Możecie sami napisać do nich maila żeby się upewnić, bardzo szybko odpowiadają.

Z ostaniej chwili- Info z strony PG:
http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=893&lang=pl

;)

Wysłałam maila i sekunde po wysłaniu maila pojawił mi sie przycisk do rejestracji. :)

Ja nie wysyłałem, samo się pojawiło przed chwilką :D

też już moge rejestrować.. ;D

Chociaż w kolumnie "rejestracja" mam wpisane "zarejestrowana" to nadal nie uaktywnił mi się przycisk "rejestruj". Robie coś źle czy po prostu muszę czekać?

"Chociaż w kolumnie "rejestracja" mam wpisane "zarejestrowana" to nadal nie uaktywnił mi się przycisk "rejestruj". Robie coś źle czy po prostu muszę czekać?"

już wiem, nie doczytałem tego co było napisane największą czcionką :)