Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

odebranie ELS (9) Obiło mi się o uszy że warunkiem odebrania ELS jest posiadanie 2 kopii "Umowy... ptk decyzja (1) Witam, dostałem sie na Pg , lecz niestety musze zrezygnowac ze studiow.. co... adam Podział na grupy (6) Cześć, czy wie ktoś na jakiej zasadzie odbywa się podział na grupy na ETI? ghh
Stołówka w okolicach politechniki. (5) Poleci ktoś stołówke, na której student w przystępnej cenie może się najeść i... Michał Elektrotechnika - gdzie jesteście studenci? (7) Witam wszystkich studentów/studentki elektrotechniki (mam na myśli tych,... :czołgista: akademik (6) czy student pierszego roku może zamieszkać w akademiku od 27.09, chodzi... natttt DS1, powie mi ktoś coś o tym akademiku? (3) Czekam na odpowiedzi. qwerty wcześniejsza wprowadzenie do akademika. (5) czy wcześniejsze wprowadzenie do akademika, na czas tych szkoleń jest... xyzetka plan zajęć (4) wie ktoś kiedy będą dostępne plany zajęć ? hehe pytania o studia (4) Witam od tego roku bede studentem pg kierunek transport na OiO , chcialbym... kiju forum woio pg (13) czy ktoś orientuje się dlaczego oficjalne forum woio nie jest czynne (tzn.... luk Automatyka i robotyka, mechatronika - granice punktowe (5) Cześć, mam pytanie, czy ktoś kto rekrutował na kierunki automatyka i... maciek Książki (9) Nie wiecie może kiedy będzie spis podręczników ? pp biotechnologia 2012. kto ? :) (2) Witam wszystkich ! Już niedługo zaczynamy rok akademicki, więc może pora się... Dżani kurs przygotowawczy z matmy do studiów (3) Czy ktoś bierze udział, czy warto? abc wynajem mieszkania (4) Moze ktos wie czy gdzies na uczelni w gablocie wisza jakies oferty wynajem... qwert INŻYNIERIA BIOMEDYCZNA GRUPA (1) https://www.facebook.com/groups/340430262714563/ ; ) Ivn technologia chem. pg 2012 (9) Dobra wiec teraz na spokojnie porozmawiajmy o tym kto sie wybiera i czy... jooo Częstotliwość zjazdów ETI INformatyka niestacjonarne 2012 (2) Czy ktoś mógłby mnie orientacyjnie poinformować odnośnie częstotliwości... Zex Akademiki-przydział pokojów (4) Witam Wie ktoś może jak wygląda sprawa z przyznawaniem pokojów w domach... szyman