Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

chemia! (7) wita. jestem tegoroczną maturzystką i mam pytanie do studiujących chemię na... maturzystka :) Nanotechnologia (2) Witam! Rozważam studiowanie nanotechnologii i zastanawia mnie stosunkowo... ~xyz Lista osób wstępnie przyjętych a próg. (2) http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=1406&lang=pl Czy punktacja z tej listy jest... Mietek123
Jaki kierunek lepszy? (3) Co lepiej studiować, informatykę i ekonometrię czy matematykę na PG ? Chcę w... lokus1234 Paulina z akademika nr2 (4) Zgubiłaś się w drodze na siatkówkę, odprowadziłem ciebie na tramwaj.... łukasz Klub Abstynenta PG ----> jacyś chętni?? (1) Pomysł przypadkowo zrodzony w głowie... Wiem że studenci to pijacy, ale wiem... CHY czy mozna odrobic szkolenie pierwszej pomocy ? (1) jak w tytule hania jak sie uczyć ? (4) tak jak w tytule po liceum niestety niewem jak sie uczyć a na studiach wiem... pff szkolenie pierwszej pomocy (1) Nie zaliczyłam szkolenia pierwszej pomocy, ile bede musiała zapłacić ? HaniaChem dług ects : (2) elo, z jakim maksymalnie długiem punktowym dziekan rejestrował na kolejny... eia Elektrotechnika (4) Co trzeba było zdawać na maturze aby dostać się na kierunek Elektrotechnika... Maturzysta Kierunek magisteriski inny niż inżynierski. (4) Jeżeli studiowałem elektrotechnikę i uzyskałem tytuł inżyniera... Zakłopotany Poniżej poziomu krytyki (3) Poniżej poziomu krytyki Odradzam. W stosunku do UMK oraz Politechniki... postry architektura (2) witam Was, mam pytanie, a w zasadzie pare pytań :) rozważam studia na PG i w... Moni Dzień Dawcy Szpiku dla Karoliny, Michała i innych - na Politechnice Gdańskiej (1) data: 17 stycznia 2013 (czwartek) godzina: 9.00-16.00 Miejsce: Politechnika... iskierka-1@gazeta.pl Erasmus (3) Czy w programie Erasmus wymagane są certyfikaty językowe ? Jakie są... pi KSERO (6) Witam jakie jest dobre ksero w okolicach PG? Marta MIBM VS MECHATRONIKA (1) Witajcie! Zastanawiam się nad wyborem tych dwóch kierunków. Jak z ilością... xxx PODSTAWY BUDOWNICTWA OKRĘTOWEGO (1) Czy wie ktoś gdzie znajdę książkę Buczkowskiego PODSTAWY BUDOWNICTWA... elf rozlozenie czesnego na raty (1) czy do rozlozenia czesnego na raty, musze udokumentowac swoja sytuacje... zimny dran