Kierunek magisteriski inny niż inżynierski.

Jeżeli studiowałem elektrotechnikę i uzyskałem tytuł inżyniera elektrotechniki i rozpocznę studia drugiego stopnia na kierunku mechatronika, to kim właściwie będę "z wykształcenia"?

Magistrem mechatroniki inżynierem elektrotechniki?
Magistrem inżynierem mechatroniki?
Magistrem inżynierem mechatroniki i elektrotechniki?

Jak będzie brzmieć pełna nazwa mojego wykształcenia przy ukończeniu studiów 2-go stopnia innych niż studiów pierwszego stopnia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kierunek magisteriski inny niż inżynierski.

Przepraszam bardzo.... jesteś już na studiach II stopnia i nadal nie wiesz kim będziesz z wykształcenia ??????? Nie wierzę ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam bardzo... mieszkasz w Polsce a nie rozumiesz języka polskiego? Spytałem co będzie jeżeli ROZPOCZNĘ studia drugiego stopnia. Czas przyszły świadczy o tym, że nie jestem jeszcze na studiach II stopnia. Ukończyłem I stopień i wiem kim jestem ale nie wiem kim jak brzmi nazwa wykształcenia w przypadku mieszanych kierunków GDYBYM na II stopień poszedł na inny kierunek.
Zakłopotała mnie ta niejednoznaczność nazw wynikająca z systemu bolońskiego i możliwości zmiany kierunku po I stopniu.

I nie pisz już więcej. Nie potrzeba mi mądrości osób mądrych inaczej. Nie potrafisz się wypowiedzieć merytorycznie to się nie odzywaj.

Proszę o wypowiedzi osób inteligentnych, które rozumieją o co są pytane. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bedziesz inzynierem elektrotechniki
oraz magistrem mechatroniki, logiczne patrzac, i w ten sposob bym wpisywal sie w CV, gdybys studiowal meche na I stopniu bylbys magistrem inzynierem Mechy
to ze nie studiowales mechy I stopniem raczej nie ma znaczenia
Choc zawsze mozna podejsc do dziekanatu i sie spytac ;p, a noz widelec ci powiedza
System Bolonski narazie jest w polsce w powijakach i wszyscy sie do niego dostosowuja, z tego powodu sa takie cyrki ze ludzie koncza studia na jednym wydziale z tyt. inzyniera, i wchodzisz na inny wydzial z tyt. magistra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0