Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

rekrutacja (4) Witam ! Czy Deklaracje udziału w rekrutacji na studia I stopnia na... michał Matematyka (1) Hej. mam pare pytan: 1.czy to prawda, że dużo osób chce wybrać specjalność... Matsismylife zaliczenie przedmiotów (4) witajcie koledzy. mógłby mi ktos przyblizyc jak wygladaja poszczegolne... potrzebujacy
PG chemia (1) jak to jest z tymi specjalizacjami na chemii na PG? kiedy sie to wybiera? bo... xyz rekrutacja (3) Hej, mam pytanie odnośnie rekrutacji. Jeśli okażę się , że mam wystarczającą... ppp KIERUNKI (3) Hej, może niech każdy napisze jaki kierunek wybral jako pierwszy ? xxx problem z dostępem do konta (3) Hej, Czy ktoś z Was ma podobny problem, że nie może dostać się dzisiaj na... majeranek rekrutacja (2) witam czy jest mozliwosc zmiany lub dodania jeszcze jednego kierunku bo... pinokio21 chemia! (3) witam ponownie :) dostałam dziś wyniki matur i moje pytanie w związku z nimi... maturzystka :) rekrutacja - gospodarka przestrzenna lub geodezja i kartografia (3) Siema, wyniki matur: J pol P 71 J pol R 43 J ang P 86 J ang R 41 Mat P 94 Mat... Maateusz europeistyka (5) jest tu ktoś z europeistyki? :) noja Rejestracja deklaracji w eRekrutacji (5) Mam takie pytanko - czy najpierw muszę wpisać oceny z matur (na razie nie... Mirek elektrotechnika (2) Witam. Wybieram sie w tym roku na PG, mysle o elektrotechnice lub automatyce... Damian Energetyka PG (13) Kto wybiera się na ten kierunek i z jakiego wydziału?? Będziecie mieszkać w... Kasia Akademiki a dochód na osobę (2) Cześć, orientujecie się mniej-więcej jaki powinien być co najwyżej dochód na... Kiwwi Wybór kierunku na PG (4) Witam. Zastanawiam się nad wyborem mojej "kariery". Zastanawiam sie nad :... Szymon ETI - zdecydowanie TAK (3) Jestem świeżo upieczonym absolwentem tego wydziału (kierunek "mniej... Vatz AiR na EiA czy ETI? (7) Mam takie pytanie. Na którym wydziale jest lepszy kierunek Automatyka i... Niezdecydowany Tegoroczna matura, a szanse dostania się. (7) Cześć, wyniki z tegorocznej matury szacuję na: Mat P: ok 96% Mat R: ok 70%... iwn Przeliczanie (1) Witam. jak się przelicza punkty na pg? Według poradnika jest tak W/120 x 100... obebe