chemia!

witam ponownie :) dostałam dziś wyniki matur i moje pytanie w związku z nimi brzmi, czy może orientujecie się czy mam szanse dostać się na chemię w 1 rekrutacji z wynikami: chemia pp - 92%, ang pp - 99%, polski pp - 81% matma pp -74% a rozszerzenia troche gorzej, bo ang 72 i polski 63%....
niby liczyłam te pkt ale nie wiem ile jest tych ujednoliconych, bo w tablekach o ost rekrutacji pisza, ze 100, a w tym watku jak liczyc pkt jest podane ze 120.. czy moglby mi ktos odp na 1 pytanie i rozwiac watpliwosci odnosnie tych pkt ujednoliconych? :) z gory dzieki za wszystkie odp :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: chemia!

dostaniesz się. Metoda obliczania punktów ujednoliconych jest na stronie rekrutacji, jako przyszła studentka powinnaś sobie poradzić :) Wg moich obliczeń masz 57 p ujednoliconych, więc patrząc na próg z zeszłego roku (48.5p) - spokojnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chemia!

tak ja liczyłam te pkt tylko nie wiedziałam, czy ujednoliconych jest 120 czy 100, bo w tej tabelce napisane było, że 100 z zeszłych rekrutacji, a w rubryce jak liczyć pkt ze 120 ;) dzieki za odp i teraz pozostalo tylko czekac na wyniki!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0