Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Stypendium (2) czy moglby mi ktos wyjasnic co konkretnie jest potrzebne do uzyskania... zzzzzzzz Akademik (6) mam pytanie, czy studenci pierwszego roku mogą meldować się do akademików... pierwszoroczna zamiana akademika (4) Zamienię DS7 na DS3 lub kolega zamieni się DS3 na DS7 kom.: 889 355 831 llllllllll
Zamienię akademik DS (1) Zamienię DS7 na DS3 lub odwrotnie DS3 na DS7 tel. kontaktowy: 889 355 831 Popkens grupa na fejsie GIK 2013 (1) zapraszam do grupy Geodezja i Kartografia 2013 na politechnice Gdańskiej :)... rolus zamiana DS ;) (2) Wraz z przyjaciółką dpostałyśmy się do ds nr 11 , chętnie zamienimy sie na... Gabi Jak to jest z DS 10, 5 i 5ł (2) Mała prośba do studentów :) Mógłby mnie ktoś poinformować jak to jest z tymi... pierwszak Zamiana akademika (2) zamienię DS2 na DS5 lub DS1 gg 10675448 e006 Kolejne pytanie odnoście akademika.. (1) Hej :) Mam pytanie" co jest brane pod uwagę przy przydzielaniu akademika na... Pierwszak Rekrutacja na PG wydział ETiI (6) Nie dostałem się na studia na PG a do grona przyjętych brakuje mi 0,5. Jeżeli... gość Kolejne pytanie o akademik (3) Dobra, czas na najbardziej naiwne pytanie świata ;) Wiadomo, w końcu jestem... lolee Pokoje w akademikach (3) Hej:) Chciałabym się zapytać jak są przydzielane pokoje w akademikach. Czy... Natalia Zamiana pokoju w domu akademickim (1) Zamienię DS 5Ł na DS 4 lub DS 5 Karolina Zamienie DS 7 na DS 6 (1) Witam zamienię ds 7 na ds 6 kontakt arekmikus10@wp.pl arek Akademik a hektar przeliczeniowy (1) Witam, chciałbym się dowiedzieć jak oblicza się roczny dochód z hektarów... przyszły student zmiana kierunku (2) Witam. Dostałem się na kierunek elektrotechnika (trzeci wybór), złożyłem... 1234 Awans i co dalej? (3) Na listach "wstępnie przyjętych" dostałem się na trzecią preferencje na... studenciak Osoby rezerwowe a obniżenie progu na II turę. (15) Wstępnie przyjęci na Automatykę mają od 69,87 (ETI) i 57,05 (EiA). Zazwyczaj... Mietek123 Przedłużenie sesji (2) Witam Czy jest możliwość przedłużenia sesji poprawkowej na PG? as Wymogi PG (3) Jakie są wymogi dostania się na AiR( ETI) po zakończeniu I roku studiów na... Pepsi