Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

przeniesienie na inny wydział a dług ECTS (3) Studiuje na pierwszym roku na ETI - eletkronika i telekomunikacja, z powodów... studennnt Pytanie o wydziały (6) Witam, w tym roku liczę ze zostanę studentem na PG, interesuje mnie air ale... ADOE ECTS a drugi rok (1) Witam! Mam dług przekraczający 12 punktów. We wrześniu kilka poprawek, ale na... biedota
Akademiki - deklaracje o pokój (1) czy każdy musi złożyć deklarację do rm o pokój w ds, czy tylko dotyczy to... xyz Studia informatyczne, a fizyka. (2) Cześć, w przyszłym roku będę pisał maturę a potem zamierzam się wybrać na PG... Barnel Składanie dokumentów (1) Czy jeśli nie mogę sama złożyć dokumentów po ogłoszeniu listy kandydatów na... Anna Przeniesienie z Uniwersytetu na PG (2) Hej, mam pytanie do studentów Politechniki lub osób, które orientują się w... Monika Akademik - odległość - dochód (1) Witam, Mam pewien problem, otóż jako że sezon matur zakończyłem, punkty... PrzyszłyStudent PG - informatyka i pochodne. (2) Witam, jestem uczniem technikum informatycznego i no chciałbym iść na studia... Erni Inżynieria materiałowa (3) Jak oceniacie ten kierunek na PG? Czy spełnił Wasze oczekiwania? Co sprawiało... gerith student ETI - opinia (5) potworna biurokracja, powszechny brak szacunku dla młodych ludzi (z... student ETI Informatyka Stosowana na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej (3) Witam Czy ktoś ze studentów tej specjalności mógłby coś napisać o wrażeniach... Marek Politechnika Gdańska- Informatyka (1) Witam! Interesują mnie informacje na temat studiów na tej uczelni o tym... Kojot Moja PG (1) Witam wszystkich . Mam problem i chciałem się zapytać czy ktoś ma taki... Malanowski Pracodawca dla Inżyniera - wygraj Galaxy S3 mini (1) Witajcie wszyscy! Wraz ze studentami Politechniki Warszawskiej... Marek Korepetycje z mechaniki budowli (1) Pilnie poszukuje korepetycji z mechaniki budowli II z zakresu macierz... Ukibytow Rekrutacja na PG - wybór kilku kierunków a opłaty (2) Jakie są ograniczenia co do ilości kierunków, na które można kandydować i czy... Vel ECTSy (2) Czy jeżeli zawalę sesje i zostanę wydalony z uczelni bo będę miał za mało... Studenty! stypendium socjalne (1) czesc. wiecie moze do ktorego grudia wyplacane sa st. socjalne i czy bedzie... student stypendium socjalne odwołania (1) Jeśli nie dostałam stypendium socjalnego a kwota uprawniająca do przyznania... xxx