Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Lista wstępna (6) Mam ptanie na temat składania dokumentow. Na wszystkich preferencjach jestem... Maturzystka215 Budownictwo - gdzie są wolne miejsca? (3) Tak jak w temacie, wiecie może jakie uczelnie prowadzą jeszcze nabór na... niedostalem sie:( fajna uczelnia, interesujące zajęcia i duuży wybór kierunków (1) interesujące zajęcia, jest ich naprawde dużo i każdy znajdzie cos dla siebie Mahyalaja
Dostarczenie dokumentów do WKR (WILiŚ) (2) Chciałabym się dowiedzieć w którym budynku mam złożyć dokumenty. Na stronie... aaa3 Brak wydrukowanego formularza (11) Witam, Jestem tegorocznym maturzystą, na liście jestem wstępnie przyjęty.... Maturzysta Lista rezerwowa (1) Wie ktoś o ile w tamtym roku przesunęła się lista rezerwowa na kierunku -... PanTadeusz Progi - 2 stopień Budownictwo (1) Witam, mógłby mi ktoś przybliżyć jaki jest dolny próg średniej ocen, aby... 1993 Eksploracja zasobów morz i oceanów - opinie (2) Czy warto isc na ta specjalizacje i do jakiego rodzaju pracy przygotowuje?... popi Inżynieria zasobów naturalnych (11) Witam, Co słyszeliście o tej specjalizacji? Póki co nie ma programu żadnego,... fgas Drugi język (1) Jeśli chodzi o wybór drugiego języka obcego na PG to czy można wybrać taki,... qumus Prośba o pomoc- grunt zbrojony (1) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą.... Astrea91 Przeniesienie z innej uczelni na PG (1) Witam, może ktoś pomoże. Czy istnieje taka możliwość przeniesienia sie z... majki Dług ECTS (2) Witam! Chciałbym wiedzieć jakie mam szanse na dalsze normalne studiowanie... studenteł Rezygnacja ze studiów (1) Mógłby mi ktoś wyjaśnić i pokrótce opisać jak wygląda procedura rezygnacji ze... Piotr Punkty ECTS na Politechnice Gdańskiej (2) Cześć! Mam pytanie do punktów ects. Jestem na budownictwie na pg a nie mam... Mateusz Zmiana PWr na PG (1) Witam. Jestem studentem I roku informatyki na politechnice wrocławskiej.... Izord Pomocy !! (1) Poszukuję osoby która udzieli mi korepetycji z przedmiotu technika cyfrowa.... Adam Zając Stypendium dla najlepszych studentów PG (1) W jaki sposób obliczmy średnią ocen uzyskaną za ostatni rok? Z góry dziękuję :) paulla zmiana grupy dziekańskiej (2) Witam czy na wydziale ETI jest możliwa zmiana grupy dziekańskiej? To będzie... student :)) egzaminy, kolokwia - wyniki (2) Cześć. Czy na PG oceny z kolokwium lub egzaminu są upubliczniane? Chodzi mi o... Lord Vader