Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Zawiedziony (1) Organizacja i styl "nauczania" na wydziale chemicznym to jakiś żart. Jeśli... Krispin 745 Kosztorysant (1) Witam, firma z branży HVAC poszukuje kosztorysanta. Najlepiej studenta jako... Kamil
Pomocyy (1) Siemanko ludzie ogolnie strasznie chcialem isc na budowlanke ale zje** mature... Ciekawy Job offer in international company without any experience / Gdańk (1) Uwaga, Uwaga, Poszukujemy osób, które chcą dołączyć do nowej międzynarodowej... Olga Analityka gospodarcza (1) Cześć! Czy jest tu ktoś, kto studiuje analitykę gospodarczą na PG?... Hanka wysoki poziom (1) Słaba organizacja, przynajmniej wg mnie. Bardzo wysoki poziom i świetne... Kari Nanotechnologia na PG (8) Absolutnie nie polecam. Jestem absolwentem. Pracy brak, perspektyw żadnych.... Absolwent Poszukujemy kandydatki na Asystentkę Koordynatora Projektu (1) Wymagania: Wykształcenie wyższe. Dobra znajomość... EC INSTAL Akademiki Politechniki Gdańskiej (1) Jak sie mieszka w akademikach PG? Jakie sa warunki, łazienki, itp? Które... Kasia mieszkanie do wynajęcia (1) Witam będę miała do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe dla 4 osób. Pokoje... aga Szkolenia BHP, PPOŻ i Pierwszej Pomocy (5) Witam. Jestem obecnie w pracy za granicą i mam do was pytanie dotyczące... Dikson Architektura :) (1) Szukam ludzi, którzy zdają w tym roku na architekturę, żeby się trochę poznać... enigma Poszukiwany projektant 6 metrowej łodzi motorowej. (1) Witam. Jesteśmy innowacyjną firmą w branży jachtowej. Poszukujemy... Maciek PG chemia (1) Interesuje mnie kierunek chemia budowlana vs Konserwacja i degradacja... Paweł Nieobecności (1) Co się dzieje w przypadku zbyt dużej ilości nieusprawiedliwionych godzin na... Studentka PG a rekrutacja (1) Przykładowy próg punktowy to 45 pkt Ja zdobyłem 42 pkt czy jest szansa na... Rotua PG informatyka (16) Witam Startowalem na PG na infe ale nie udalo mi sie.Dostalem sie na drugi... zaniepokojony Matematyka na PG (1) Witam :) Czy studiuje ktoś matematykę na PG? Jeśli tak to chciałabym się... Superheroine Inżynier na mechanicznym, magister na ETI (1) Witam wszystkich odwiedzających to forum :). Czy jest sens po zakończeniu... Inżynierant