Politechnika Gdańska

Szkoły wyższe

Gdańsk, Gabriela Narutowicza 11/12

centrum sportu akademickiego (3) Witam. Czy moze mi ktos powiedziec, czy silownia lub scianka wspinaczkowa w... Liam NIE POLECAM (5) Mam znajomych uczących się na różnych politechnikach w całej polsce. Niestety... s Przeniesienie na inny wydział (1) może ktoś wie czy możliwe jest przeniesienie z wydziału mechanicznego... !!
zaświadczenie o pobieraniu nauki na PG (5) Moja siostra potrzebuje do stypendium zaświadczenie że jestem studentem PG... Dyplomata stypendium (1) WItam . Dostałem zaswiadczenie z projektu zdolni z pomorza i mam je zaniesc... Styp Palenie w akademiku (2) Czy jest taka szansa zeby palic u siebie w pokoju? Mieszkam w 5 Ł i nie wiem... Karola Książka z fizyki (1) mógłby ktoś polecić jakąś książke z fizyki dla pierwszego rocznika ETI tak... xxxx plan zajęć (2) witam, dopiero zaczynam naukę na PG i mam problem ze zrozumieniem planu... xt Legitymacja ELS (9) Kiedy można odebrać legitymację studencką? W ostatnim mailu jaki dostałam z... zdezorientowana pierwszoroczni (1) O której godzinie rozpoczyna się inauguracja na wydziale architektury? Wg ich... studentka audytorium (2) gdzie jest audytorium Wydziału MEchanicznego? Jest to ta sala 208? niewiem akademik heh (3) Jak to jest z opłatą jesli zamieszkam 27 zapłące tyle samo jakbym zamieszkał... dyplo kalkulator rozszerzony (2) warto zainwestować w kalkulator rozszerzony matematyczny? jestem na... malinka Pytanie o akademik (7) Mam pytanie, jaka jest szansa na to że w V turze rekrutacji do akademików dam... student z DS2 internet w akademikach (1) Chciałbym sie spytać od kiedy bedzie działął internet w akademiku? Dyplomata Plan Zajęć (5) Witam. Wiecie może kiedy bedzie podany plan zajęć na ETI? Chciałbym jeszcze... Liam Obecność na pierwszych zajęciach (2) Witam, dostałem się na studia zaoczne I stopnia na wydział Zarządzania i... Piotr Matematyka na architekturze (3) Wiecie może czy matematyka na wydziale architektury wymaga bardzo dużo... byc_moze Akademik rozdzial miejsc V tura (2) Wiecie moze kiedy wyniki , moze ktos juz ma ??? qwe Zamian ds 10 na ds 1 (1) Chcialbym zamienic Ds 10 na ds 1. tel. 535 431 229 swie