Bardzo dobra firma (1) Korzystaliśmy z usług firmy Green Nord przy wycince drzew i krzewów na... Livia sp. z o.o. Pełen profesjonalizm (1) Wycinka trzech pni w nie najłatwiejszym terenie, skarpa na Kamiennej Górze.... Robert Profesjonalnie (1) Bardzo dobra i rzetelna firma.Wycinka dużej pochylonej w kierunku budynku... Tomek
Iza - opinia (1) Firma Green Nord zgodnie ze swoją dewizą wykonuje prace na najwyższym... Iza Wspólnota Mieszkaniowa "Płk.Dąbka 59" - opinia (1) Firma Green Nord pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo w pełni polecamy .... Wspólnota Mieszkaniowa "Płk.Dąbk Najlepszy adres (1) Fenomenalne miejsce do zakupu roślin. Rośliny są porządne, bardzo dobre... Magda Najlepsi! (1) Nie ma porównania z innymi szkółkami.Dawno nie spotkalam sie z tak wspaniałą... Paula Iglaki (1) Wchodzę na stronę internetową z nowościami no ładnie to wygląda ale cen... Ed Fantastyczni (1) Drzewa, krzewy kupuję już tylko tam! świetna obsługa, fachowa, merytoryczna... Paula Prawdziwy sklep ogrodniczy (1) Duży asortyment, w dość dobrych cenach. Sprzedawcy doradzą jakie rośliny... Inga Nie wierzyłem opiniom (1) Dopóki sam nie pojechałem. Bardzo sympatyczny Pan z niemieckim akcentem.... Dawid POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM OGRODÓW (1) Piękne rośliny, ogromny wybór, przemili właściciele. Zawsze można liczyć na... Wiola zawsze co roku (1) Co roku kupuję do mojego ogrodu nowe rośliny właśnie w tej firmie. Kiedyś... Slaw Warto tam pojechać ! (1) W ogrodnictwie u państwa Dahlems kupuje praktycznie co sezon coś nowego. Maja... Grzegorz ok (1) dla mnie spoko - czysto na klatkach, trawa skoszona, zima odsniezone, czynsze... Marcin Serdecznie polecam! (1) Rok temu projektowałam swój nowy ogród. Zdecydowałam się na zakup krzewów,... Aga z Gdyni POLECAM (1) Jezeli chcecie przez dlugie lata cieszyc sie widokiem pieknie rosnacych... Marzena w żadnym przypadku DENDROM (1) Jeśli nie chcecie mieć kłopotów nie wybierajcie firmy DENDROM....szkoda... stevesand Kiepski administrator (1) Jestem rozczarowany pracą firmy Dendrom. Na moim osiedlu mieszkańcy sami... Michał Dno (1) Drogo, stawki dwukrotnie wyższe niż u konkurencji a faktury z terminem... Maciej