Opinia- polecam! (1) Serdecznie polecam Szkółkę Ogrodniczą Dahlems! Przemiła i fachowa obsługa,... Krystyna z Rumi Szkółka godna polecenia (1) 10 lat temu kupiliśmy w szkółce m.in. 200 tuji. Przyjęły się wszystkie.... Kasia Polecam! (1) Rok temu zakupiłam w Szkółce Ogrodniczej A.K. Dahlems 10 tuj na żywopłot do... Patrycja
Godne polecenia (1) Od kilku lat kupujemy w ogrodnictwie Dahlems drzewka , róże ,środki do... Joanna Na pewno wrócę (1) W zeszlym roku po raz pierwszy dokonałam zakupu w szkółce Dahlems. Róże... Agata Emilia - opinia (1) W ubiegłym roku zakupiłam borówkę amerykańską, która w tym samym roku... Emilia Miejsce godne polecenia! Pełny profesjonalizm w zakresie ogrodnictwa (1) O szkółce dowiedziałam się od dobrych znajomych i pomimo dużego dystansu... Marzena Jurek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Pan, który nas obsługiwał... Jurek Szkółka na obrzeżach (1) Szkółka posiada duży wybór roślin (głównie iglastych z uprawy gruntowej), w... deep Paweł - opinia (3) Wielka szkoda, że likwidują sklep "Okaz". Robię zakupy w tym miejscu od wielu... Paweł Nie jest to sklep marzeń ;) (2) Co do kilku wypowiedzi trzeba się oczywiście zgodzić. Muzyka jest stanowczo... Jaro Szkoda, że w likwidacji. (1) Od lat tam kupuję i żałuję, że miasto nie przedłużyło umowy - pewnie niebawem... zadowolona klientka peed - opinia (1) Świetny sklep z bogatym asortymentem w przystępnej cenie, oraz kompetentną... peed deep - opinia (1) Szeroki wybór roślin w doskonałych cenach. Przyjazna i fachowa obsługa. deep Polecam! (1) Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa, przystępne ceny i piękne rośliny! Rust Cohle Bardzo fajna szkółka (1) Wszystkie kupione w tej szkółce rośliny mi się przyjęły.Bardzo duży wybór i... Basia świetny sklep (2) od dwóch lat jestem regularną klientką i mogę bez wachania polecić ten sklep;... er Jest lepiej (1) W zeszłym tygodniu miałam okazję odwiedzić dział zoologiczny, ku mojemu... Ola OKAZ jest najlepszym sklepem zoologicznym w trójmieście (2) Absolutnie nie mogę się zgodzić z opiniami, które tutaj wyczytałem! Tak, to... stały klient Tylko w ostateczności a najlepiej wcale (1) Akwarystyka- Pan z niedosłuchem najbardziej komunikatywny. Muzyka na cały... Kornel