Drzewa

zauważyłem, że nawet Ksiądz w naszej wsi wyciął drzewa przed kościołem :-( masakra

Ciekaw jestem czy jesli nagle P..siory napisałyby ustawę, która pozwalałaby na kradzież bez konsekwencji to połowa ludzi w Polsce zaczęłaby okradać innych ???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ciekawe gdzie byliscie jak za czasow PO wycinali las zeby postawic,, piekne reklamy,, nie wspomne o wycinaniu lasu na zwirownie Fakt to co zrobil proboszcz przy kosciele to zniszczenie dorobku bylego proboszcza .Skonczcie tu mieleniem ozorow lemingi na PIS
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Drzewa

,,Zauważyłem" że jest to trzeci temat założony na temat drzew. Idź do proboszcza i pogadaj z nim jak masz problem. Jak się go boisz,.a zapewne odwagi nie masz to idź pogadaj z radą parafialną, ale pewnie i tak nie pojdzisz, bo wolisz zakładać następny temat.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głupki to jest pod parking szykowane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Temat się tyczy drzew przed kościołem, więc nie wyzywaj.
Co do tematu parkingu, to teren został zakupiony przez gminę od osoby prywatnej. W tym miejscu ma powstać parking dla ,,starej" szkoły, jak i parafii.
Obecny parking (nie ten przy kosciele) należy do prywatnej osoby. Na tym miejscu ma powstać przedszkole.
Jeszcze jakieś pytania.?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy powstanie to przedszkole? Państwowe oczywiście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety prywatne. Będzie to trzecie przedszkole pewnej pani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W baninie nie może powstać nowe przedszkole bo strefa lotniskowa tego zabrania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, jeśli masz tak szeroką wiedzę, dlaczego nie zrobiono tego parkingu na działce obok, na której stoją reklamy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Juz tlumacze, tylko nie pyskuj. Teren na którym są reklamy od jakiegoś czasu jest w rękach prywatnych. Gmina musiała sie zainteresować miejscami parkingowymi. Powód-utworzenie drugiej szkoły podstawowej dla klas 0-3. Masz jeszcze jakieś pytania.? A może i gmina chciała kupić teren reklamowy ale gościu się nie zgodził. Prawo rynku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie kupuję powodu, bo zanim powstała duża szkoła, to w tej była podstawówka która była BARDZO obłożona, wówczas ten powód nie istniał? czy może trudniej było wyciąć drzewa? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widze że myślenie boli...... przeczytaj posta powyżej... w tygodniu parking ma służyć szkole, w niedziele dla wiernych...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzysiu Krzysiu nie pisz nic wiecej bo myślenie boli. Gdzie w tej chwili stawiane są samochody, gdzie były wczesniej.? Już tobie podpowiadam, żeby bardziej nie bolało. Auta stały na umownym ,,parkingu''. W tym miejscu ma powstać przedszkole. Dlatego gmina podjęła działania i wykupiła teren taki a nie inny. A to że pole reklamowe nie wykorzystano na parking to idź do Urzędu Gminy i się zapytaj. Albo nie idź to nic nie da.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak zwykle obraża.mam na ciebie oko.lucyfer
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak nie wiesz z kim piszesz to nie pisz. Przedstawiam fakty, nie domysly. Jeżeli ktoś nie zna faktów, właścicieli ziem to nie powinien dezinformować innych. A oko to możesz mieć na latające psy i ich właścicieli co nie chcą po nich sprzątać.
Lucyfer też się wypowiadał na temat drzew, ale nie w tym wątku. Sprawdź, poszukaj.

chętnie dowiem się z kim piszę i poznam ciebie osobiście, a następnie wysłucham twojego obrażania prosto w twarz, oczy w oczy. Idziesz na taki układ? spodziewam się poważnej odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

no kacek,i co teraz.taki zawsze mi,mi,mi,pi,pi.dawaj namiary
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przytocz proszę o jaką obrazę tobie chodzi.?
No dawaj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

obrażać co nie których to jak zapasy z świnią w błocie- po jakimś czasie zauważa się, żę świni się to podoba. Jak masz pan panie brzuzka pisać byle co, tylko aby pisać, to skończ waść- wstydu oszczędź

qaz szkoda klawiatury. Czytają ale bez zrozumienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

qaz szkoda klawiatury. Czytają ale bez zrozumienia,bohaterzy w rurkach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

j/w , 20-ścia lat temu sdtarczył parking wielkości zakostkowanego placu wzdłuż płotu, teraz jest znaaacznie wiecej ludu, ale nie wszyscy potrafia widać myśleć, a choćby postarać się zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Krzyśki, lucyfery, kardynały i reszta im sobie równych- poproście rodziców aby zabrali wam komputery;) pzdr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak myślałem, tchórzu zza monitora
EOT
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

No jaki masz problem.? Już sprawdziłeś adresik.?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krzysiu weź no swojego pluszaka idź zrobić pisiu i lulu do łóżeczka.Rączki na kołderke.Dobranoc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

z tym myśleniem to żeś wysadził;) kiedy to było??, ale dobrze, że ująłeś to właśnie tak:) "myślałem" pzdr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie moze powstać przedszkole gdyż jest to obszar lotniska . Na mapie strefy lotniska sa zaznaczone działki na których nie można postawić nic co by tyczyło nauki dzieci . Ta działka jest zaznaczona na czerwono jako "nigdy ale to nigdy" wiec nie ma mowy o przedszkolu ani prywatnym ani państwowym .

A jeśli właścicielka wystąpiła o pozwolenia przed utworzeniem tzw ,, korytarza,".,?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ponieważ jestem bardzo w temacie i wiem ze o takie pozwolenie przed zmiana korytarza nikt nie wystąpił . Woec znajomosci radnych w rodzinie powinny się mieć na baczności i skończyć nadużywania wtyczek w urzędach bo już czasy "po kryjomu " się skończyły a jak ktoś pilnuje tego tematu to napewno upubliczni machloje

a gdzie wobec tego będzie się rozstawiało "wesołe miasteczko" jak przyjedzie, hę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra zmiana, czyli buta, arogancja, brak szacunku. Ktoś słusznie powiedział: raz się skurw..sz, ku..wą zostaniesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???