Drzwi zewnetrzne

poleccie jakas firme najlepiej z gdyni, chodzi mi o drzwi zewnetrzne do domu z montazem, niestety wczesniejsze drzwi po 3 latach sie odksztalcily od slonca ;/ akurat jak okres gwarancji po lecie minal ;/ oczywiscie tez nie jakies mega drogie bo w porcie sprawdzalam ocieplane i z montazem to koszt ponad 5,5 tysiaka ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drzwi zewnetrzne

ja polecam drzwi KMT, fajne i w przystępnej cenie, ja jestem na etapie "zamykania" budowanego domu. Też szukałam drzwi i wybrałam tej firmy. Nie mogę jeszcze osobiście wyrazić o nich opinii, ale znam dużo osób, którzy sobie je chwalą. Dużo firm je sprzedaje, praktycznie każda, w której byliśmy, a która zajmuje się stolarką okienną i drzwiową. Tylko my szukaliśmy w Gdańsku. W Gdyni podejrzewam będzie podobnie. My negocjowaliśmy cenę w kilku firmach i wzięliśmy tą w której cena była najkorzystniejsza, oczywiście z montażem, gwarancją itp. Katalog znajdziesz tutaj: http://www.kmt.com.pl/
Zobacz, może coś ci podpasuje.

wiola, a mozesz napisac gdzie w Gdansku zamówiłaś i jesli mozesz wskazac które drzwi wzięłaś i ile zapłaciłaś z montazem( bo z tego co wiedzę na www to wszystko cenowo rozłożone na czesci pierwsze)

podaj maila to ci napiszę

proszę na marianna73@gazeta.pl
z gory dziękuję

napisałam

Polecam tel. 515712702 niedrogo solidnie i szybko
Agnieszka

Widzę, że post trochę wiekowy, ale ja własnie niedawno szukałam drzwi wejściowych do nowego domu. Kupiliśmy z KMT model Passive 75 i jestem bardzo zadowolona. Drzwi ciepłe, szczelne i porządnie wykonane. Spełniają warunki programu rządowego Czyste Powietrze więc przy zakupie staraliśmy się o dofinansowanie.

a ja właśnie tydzień temu kupiłam drzwi wejściowe do domu. Wybralismy model Supertherm 90 również z firmy KMT. Okzało się, że znajomi mają drzwi z tej firmy i są zadowoleni. W necie też dobre opinie mają

A może planuje kupić wizytówkę do drzwi?
Właśnie szukam podpowiedzi jaką wybrać, żeby była praktyczna...
Czy Waszym zdaniem taka zda egzamin https://www.galleria.com.pl/nowosci,dekoracja_wnetrz,63,1,wizytowka_retro_lata_20_grawer,1017.html
Nie chciałbym wydać niepotrzebnie kasy ;)

Inne tematy z forum

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

Transport, przeprowadzki (39 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...