Dukan 2012

Czy ktoś jeszcze duka ?
Grupa wsparcia i wymiany informacji pilnie potrzebna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dukan 2012

Ja tez obylam sie bez poczka po 3 dniu fazy taka 1,3 kg mniej :)
dzisiaj ostatni dzien i wskakuje na 1/1 :)

AnkaCyganka - zdjałam 3 plus 4 chrusty...masakra :D tyle kalorii nie jem przez tydzien :D hahahah ale jako ze nie mam takiej diety rygorystycznej, to wiem ze parę dni treningów troszkę mocniejszych i nei będzie sladu ! nie wybaczyłabym sobie:)

tak, nie mieszkam niestety w PL, i dlatego zjedzenie prawdziwych pączków to jest coś pięknego! nie będę się ważyc na wszeli wypadek w środę, to mój dzień ważenia tylko za dwa :D

dacie radę dziewczyny, wspieram was z całych sił !!

Aha ja zawsze byłam 5/5 i ciężko jest na P wytrzymać 5 dni,ale chyba jest to najlepszy tryb,przyzwyczaiłam się do niego no i ważenie robię co 5 dni.

Cześć Dziewczynki:)
Ja dziś dałam radę bez pączka chociaż wiadomo ochota była,co wyciągałam ulotkę z hipermarketu ze skrzynki to wszędzie na pierwszej stronie pączki i wielkie hasło :tłusty czwartek! no tłusty tylko,że tyłek hihih zrobiłam sobie muffinki dukana z nutelka zjadłam wszystkie i też mam tłusty czwartek:)
W ost tygodniu miałam zastój niestety związany z chorobą,ale widzę,że już dziś waga spadła o 0,5 kg, także oby do przodu a raczej w dół:)

Hej kobietki :) ja sie 3mam jakos bez paczka,ale za mna chodzi jakas czekolada czy cos,ale tak mi sie klamka w drzwiach wyjsciowych rozwaliła ze jestem uwieziona w domu a nikt nie chce wpasc i mi tego robic,zalamka :P

Ale mi wyszło pokraczne zdanie. :P

O! Emenems to Ty jesteś gdzieś na emigracji ? Gratuluje spadków i smacznego pączka. Zjedz drugiego za mnie :P

AnkaCyganka - mi z mojej diety wyszlo po miesiący 3kg w dół, 1 cm z brzucha i 1 z bioder. jestem zadowolona.

Ale, własnie wybieram się na pączki! u nas nie ma takich polskich, na szczęście znajomy jest piekarzem, polak, i dzis robi :D nie będe się oszczędzac, chociaż zjadlam obad, żeby nie napychać się pączkami.

Udanego tłustego Dukanki!!

W związku z tłustym czwartkiem, dziś śniła mi się bułka. hahaha :P

Marchew ja też mam taką wizję. Co zjem to 1 kg na wadze będzie więcej. :)

ja też nie chudnę na warzywnym... i tak sobie myślę, co to będzie na III fazie - jak sobie strzele posiłek królewski to od razu chyba będzie +5 :P

U mnie to samo. Przybrałam! Właśnie zmieniam sobie "tryb" na 5/5. A pączka na pewno nie zjem :) Walczę ze sobą, innymi i pączkami :P!

dziś kończę 5 dzień na PW i nic nie schudłam a nawet przytyłam 200g:-( Jutro zaczynam P a w pracy będą pączki oj ciężko będzie:-)
Czy to normalne, że w fazie PW się nie chudnie?

hej dziewczyny :-) Ja co prawda się poddałam z Dukanem, ale stwierdziłam, że jak do końca miesiąca waga nie będzie spadać, a ćwiczę codziennie na orbim i uwazam na to co jem, to będę zmuszana wrócić do dukania. w związku z tym czy mogłabym prosić o przesłanie książki? wiem, że któraś z Was posiada taka. mój mail to guawa155@gmail.com

mnie też odrobinę waga ruszyłą od wczoraj 0,3kg, może odzie ku lepszemu?

Mar-chew hehe pojechał na kontrakt :) i teraz 3 tyg spokojnego dietowania, po 1 dniu 0,3 kg na minusie hahah :D

paula2411 - jak to pozbyłaś się męża ;>
ale ja dzisiaj nagrzeszyłam w pracy... ale chyba gdybym nie zjadła tych wszystkich słodkości - to chyba nie przeżyłabym zmiany ;P

hehe u mnie na szczescie przejdzie bo nie przepadam za paczkami :)

:) Zastanawiam się jak to będzie z tłustym czwartkiem... :)

a ja wreszcie sie pozbylam meza który wkółko demotywował i dzisiaj gdrzecznie wracam na normalny tor :D ja stawiam za cel jakies 9/10 kg :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1