Bezbłędni.. (1) Firma warta uwagi, bardzo szeroka i ciekawa oferta. I są naprawdę- BEZBŁĘDNI.... Jarząb wszystko dobre, co się dobrze kończy:)) (3) Zamówiłem w tej firmie wyposażenie biura i mieszkania. Czekałem blisko... Krzysztof Bojarski sheryll - opinia (5) nie polecam. obsługa biura jest niesympatyczna. odstrasza zachowanie i... sheryll
BRAWO! (1) Rok tem zamowilem pelne wyposazenie obszernej kuchni (mebloscianka,... Piotr Radziej Pełen Profesjonalizm (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam Państwu usługi dukomfort.pl Miałam... julia pobielska sprostowanie (2) Dla zachowania rzetelności czuje się w obowiązku sprostować swoją wypowiedź z... anna kieturakis ostrzegam przed ta firma (2) Meble zostaly zamowione rok temu i dana zaliczka. W kwietniu zaczeli montaz i... anna Kieturakis SUPER FIRMA (1) W październiku 2008 roku zakupiliśmy do naszego nowego mieszkania kuchnie.... Monika i Adam REWELACJA (1) Około jednego miesiąca temu zakupiliśmy z mężem kuchnie. Na kuchnie... Agnieszka Mońco - Duraszek PROFESJONALNIE (1) Witajcie wszyscy, którzy bedziecie to czytać. Nigdy nie bawie się w pisanie... Biuro Rachunkowe bardzo kiepska ocena (1) Zamówiliśmy meble do biura z tej firmy w listopadzie 2007 roku... jeszcze nie... g.k. Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej Wszystko gra :) (1) Bardzo fajny sklep, swietna obsluga i kontakt z klientem. Sa slowni,... Michal