Joanna - ocena (1) byłam na weselu gdzie były słodkości od Duszki, perfekcyjne , cieszyły... Joanna mc - opinia (1) bardszo smaczne smakołyki, ciekawy wybór. mc Dziadek - opinia (1) Piękny tort. Dekoracja : łódka z żaglem i żeglarzem Dzieło sztuki. Prawdziwa... Dziadek
Anna - opinia (1) Fantastyczne torty. Zarówno weselny jak i późniejsze zamawiane na imprezy.... Anna Aleksandra K. - opinia (1) Jestem właśnie po złożeniu zamówienia na ciasteczka, deserki, mini słoiczki... Aleksandra K. Nietsche - opinia (1) Świetne wypieki! Zawsze pyszne i dostarczone na czas Nietsche Ola Kaczorowska - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta, są opcje wegańskie, torty i desery są... Ola Kaczorowska Ola Kaczorowska - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta, są opcje wegańskie, torty i desery są... Ola Kaczorowska Natalia - opinia (1) Jestem pod wrażeniem smaków i kształtów wypieków oferowanych przez Duszkę!... Natalia Anna Miękus - opinia (1) Taka artystka zdarza się raz na 100 lat! Kilkanaście razy arcydzieła Duszki... Anna Miękus Joanna - opinia (1) Duszkę znalazłam przypadkiem, podczas organizowania tortu na 10-lecie firmy.... Joanna Magdalena - opinia (1) Najlepsze torty, ciasta, ciasteczka i babeczki w 3City! Pani Agnieszka ma... Magdalena Agnieszka - opinia (1) Polecam serdecznie. Tort i babeczki bardzo smaczne i precyzyjnie wykonane,... Agnieszka Hristo - opinia (1) Za dwa torty zapłaciłem 750 PLN. Pani bardzo fajna i miła. Torty wyglądały... Hristo