Wszystko wyszło świetnie (2) Nasze wesele w Dworze Kaszubskim Magnat odbyło się 08.06.2013r (sala złota).... Sabina i Michał Bardzo zadowoleni (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wybory Dworu Kaszubskiego "Magnat" na nasze... Ewelina Wesele w magnacie (1) Urządzanie wesela w MAGNACIE do dobry pomysł. Mimo początkowych obaw co do... obserw
Małgosia i Kuba polecają!! (1) Nasze wesele odbyło się 25.04.2015. Świetne jedzenie, zwłaszcza mięsa,... Małgosia i Kuba Wesele 18 kwietnia 2015 (1) Wesele, które urządziliśmy Naszym Dzieciom w Dworze Magnat, spełniło nasze... Teściowa DWOREK MAGNAT-BOJANO (3) Byłam w sobotę na weselu w Magnacie- super lokal na wesele- jedzenie... basia Sz. zadowoleni wesele 02.05.2014 (1) Nasz ślub odbył się co prawda prawie rok temu, ale wrażenia są do dziś :) Pan... Monika i Adam wesele o5.o7.2o14 (1) Nasze wesele odbyło sie w lipcu 2014. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Jedzenie... Paulina i Artur wesele (1) naprawdę wszystko MEGA udane! polecam sale PLATYNOWĄ, stół wiejski... Angie Sylwester 2014 (1) Jesteśmy bardzo, bardzo mile zaskoczeni. Dlatego też chcemy z całego serca... Aleksandra Osiecka Opinia i porada (2) 4 paź 2014 organizowałem przyjęcie z okazji swojego ślubu. W sumie z żoną... Wiesław Brodnicki wesele, sala Platynowa (2) Pozytywnie oceniamy współpracę w zakresie organizacji wesela. Otrzymaliśmy... Magda i Jacek 27.09.2014 r. - sala diamentowa (1) Tego dnia mieliśmy wesele na sali diamentowej. Wszystko udało się znakomicie!... Ania i Dominik Impreza branżowa (1) Świetnie zorganizowana impreza. W profesjonalny sposób uwzględniono sugestie... Zadowoleni petarda (1) Jedzenie rewelacyjne, obsługa bez zarzutu. Polecam jeśli ktoś chce wyprawić... M wspaniała atmosfera, perfekcyjnie zorganizowane wesele (1) Moje wesele odbyło się w sali diamentowej. Wszystko było w najlepszym... Eliza 23 sierpnia sala diamentowa (1) Gorąco POLECAMY !!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalizmu. Manger... Grzegorz Polecam ! (1) Wesele mieliśmy na sali złotej. Zarówno obsługa sali jak i sam manager bardzo... Joanna WESELE 26 LIPCA SALA DIAMENTOWA (1) Zdecydowanie polecam!! Piękna sala, przepyszne jedzenie, niesamowita obsługa.... Panna Młoda Wesele na sali diamentowej - sierpień 2014 (1) 30 sierpnia 2014 roku mieliśmy wesele na sali diamentowej. Wygląd sali... Emilia