Gorąco polecamy!!! (1) Nasze wesele odbyło się 25 lipca 2014 na Sali Platynowej. Gorąco polecamy... E. Wesele w sali Platynowej - sierpień 2014 POLECAM (1) Właśnie się zorientowałam, że nie dodała się moja opinia sprzed prawie... Monika POLECAMY!!!PIĘKNE MIEJSCE NA WYJĄTKOWĄ CHWILE.... (1) DNIA 09.08 2014 MIELISMY WESELE NA SALI PLATYNOWEJ- JESLI MIALABYM TEN DZIEN... KAROLINA I MICHAŁ
24.08.2013 r. (2) Nasze wesele odbyło się 24 sierpnia na sali diamentowej, po wcześniejszych... Kasia Najlepsze miejsce na wesele! (1) WSZYSTKIM POLECAM to miejsce.Mieliśmy tam wesele 16 sierpnia. Sala... Magda i Maciej Polecamy (1) Mieliśmy w tym miejscu wesele 9.08.2014. Sala przepiękna,na uroczystosc do... Magdalena i Paweł Opinia (1) Nasze wesele odbyło się na sali platynowej. Sala po remoncie wygląda świetnie... Ania Wesele (1) Zorganizowaliśmy przyjęcie weselne dla naszych dzieci w Dworze Kaszubskim... majka 28 czerwca 2014 r. sala platynowa (1) Nasze wesele odbyło się bez najmniejszych zgrzytów. Wszystko co ustaliliśmy... Mateusz i Ania PYSZNIE PIĘKNIE POLECAM :) (2) W ostatni weekend bawiłam się na weselu brata, wspaniała impreza, wspaniałe... Aga A i W - opinia (1) Nasze wesele odbyło się na Sali Diamentowej. Sala zrobiła na nas ogromne... A i W Jacek i Kamila 17.05.2014 (1) Polecamy z całego serca, było przecudownie, od pysznego jedzenia, przez miłą... Jacek Wesele (1) Zorganizowaliśmy przyjęcie weselne w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie i to... Helena Wesele - sala platynowa (1) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Magnat Bojano (1) Chcecie mieć udaną zabawę weselną??? Tylko Magnat Wam to zagwarantuje ;)... Sylwia Polecam (1) W dniu 7.06.2014 w Dworze Magnat odbyło się Nasze wesele. Obsługa sali... kasietta wesele 17.05.2014 (1) Witam. Mieliśmy wesele 17.05 na sali platynowej. Naprawde polecamy Dwór... Wojtek wesele kwiecień (1) Ślub mieliśmy 26.04.2014r. Wszystko było idealne. Przepiękny obiekt,... Ula i Łukasz Wesele 1.03.2014 (1) Szczerze polecam!!! Obsługa przesympatyczna "na każde zawołanie". Wszystko... Ilona i Łukasz M (1) W Dworku Kaszubskim Magnat miałam okazję bawić się w Sylwestra 2013 r. Byłam... MAGDA