Dwór Kaszubski "MAGNAT"

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć!
Czy ktoś z Was robił tam wesele albo jakąś inną imprezkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dwór Kaszubski "MAGNAT"

Impreza w magnacie przed nami - 3 wrzesnia. Na razie tylko dobre wrazenia - jutro wplacamy zaliczke. Chcielismy w Wanodze ale terminow brak niestety :( Ale to tylko 6 km dalej wiec bedzie dobrze a lokal bardzo uroczy i nowy. Wlasciciele robia bardzo dobre wrazenie.

wiecie co twen magnat to mnie odstraszyl z zewnatrz mialo to inaczej wygladac. :):(

też tam chcieliśmy robić wesele-i też troszkę się rozczarowałam-w intenecie wydwał się dużo większy.Obsługa bardzo miła,ale niestety z Gdańska jest to dość daleko,a poza tym to "kropkę nad i" dostawiło to,że za ścianą będzie się odbywać drugie wesele...
Ale reszta bez zarzutów...Wybór należy do Was.
Pozdrawiam:)

Rafalitho to macie weselicho tydzień po nas;-) Czy możesz mi polecić jakąś kapelę????
Miłego dnia

jeszcze nie mamy, zaczynamy się rozglądać, jak będziemy coś mieli to damy znać. W sprawie powyższych komentarzy to sprawa wyglada tak ze dwa wesela naszym zdaniem nie beda sobie przeszkadzac, wyglad zewnętrzny nie jest zly a bedzie duzo lepszy we wrzesniu to raz, a dwa to tak naprawde wazniejszy jest wyglad, wystroj i reszta w środku. Dojazd nie jest zly bo to przeciez dokladnie 6 km za Wanogą (ktora z reszta chcielismy). To podobny dojazd jak np. do Oleńki w Tuchomiu. Jestem przekonany ze od stony sali i obsługi (w tym jedzenia) lipy nie będzie ale wymagać to bedzie na pewno naszego zaangazowania i dopilnowania wszystkich kwestii. Osobiscie kazdemu polecam pojechac tam osobiscie, porozmawiac i samemu ocenić.

Tez myslelismy o magnacie, ale jak zobaczylismy jak to wyglada rzeczywiscie, a nie na ulotce reklamowej to zrezygnowalismy. Uwazam, ze wlasciciel postepuje nieuczciwie, liczy na naiwnosc ludzi. Naprawde trzeba bardzo sie doparywac podobienstw pomiedzy reklamowka a stanem faktyczym. Otoczenie takie soie, a za sciana jakis zaklad produkcyjny, piekne oczko wodne to raczej nie oczko, ale kaluza.

my mamy 13.08 :) Na nas zrobił niesamowicie dobre wrażenie!!! A, że się nie okazał olbrzymim molochem to tylko na jego korzyść :) Na pewno damy znac jak się udało :) Pozdrawiam!

Hej! ja zaklepalam termin na 6.08.05. Czy macie jakies zdjecia z wesela z Dworu Kaszunskiego? Ciekawa jestem jak wyglada jedzonko, zastawa, wystroj stolow itp.