Dwór Magnat - na wesele - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam:) Czy ktoś planuje wesele w Magnacie w Bojanie na rok 2012 czy 2013. Interesują mnie Wasze opinie, sugestie, spostrzeżenia a może mieliście już tam swoje wesele i jak wrażenia - co do obsługi,menadżerów, menu, przystrojenia, pokojów, dostępności sali i " podwórka" magnata. Piszcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dwór Magnat - na wesele - opinie

Jest mnóstwo wątków na ten temat, wystarczy poszukać.

Tak ja bede miala na nowej sali 4 sierpnia 2012:) Jak na razie niewiele moge powiedziec bo jeszcze jestem przed. Ale jesli chodzi o moja sale- bede miala okragle stoly. Dekoracji nie robie poniewaz sala jest piekna sama w sobie,,, Tylko prawdziwe kwiaty kupie do wazonow na stoly,,, Toalety ladne u pan 3 kabiny hehe :-)) Na to tez zwracalam uwage. Jesli chodzi o kontakt z p.Luiza to nie mam zadnych zastrzezen. Tylko zdziwilam sie, ze ciasta musze brac od nich bo cena za blache troche wysoka. Wczesniej ta infotmacja nie zostala mi przekazana lecz nie sprawia mi to problemu gdyz w cenie mam 6 blach wiec to wystarczy. Po prostu chce wziac wiecej tortu,,,Tort we wlasnym zakresie. Jesli chodzi o Magnat "od zewnatrz" musze przyznac, ze jest to naprawde urocze miejsce. Napewno sesje tez sobie tam zrobie.Na dzien dzisiejszy uwazam, ze Magnat to trafny wybor,, :) pozdrawiam

Byłem tam wielokrotnie jako fotograf i muszę przyznać, że wszystko jest na bardzo fajnym poziomie, a sąsiadujące ze sobą zabawy weselne wcale nie kolidują - polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam,
my prawdopodobnie sierpien lub wrzesien 2012. Bylismy juz na weselu znajomych w Magnacie i ocenilismy bardzo pozytywnie. Wydaje mi sie, ze to bardzo dobre miejsce, zastanawiamy sie tylko nad wyborem sali - albo mala albo srednia; menu wyglada ok, zmienilabym tylko ziemniaki - czesc z wody czescy zapiekanych albo frytek; zastanawiam sie nad zmiana zupy w nocy z zurku na barszcz - tak bardziej tradycyjnie. Ogolnie wrazenie - bardzo pozytywne, mam na mysli lokalizacje, wystroj zewnetrzny, sale. Z dekoracji mysle, ze wystarczy zapewnic swoje kwiaty do wazonow i tyle wystarczy. Chyba, ze ktos chce balony itp. zastanawiam sie nad stolem wiejskim - kto mial? zadowoleni??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak tam wasze plany na Wesele w Magnacie?jaka dekoracje proponujecie? pozdrowionka

Witam wesele mamy 9 czerwca na nowej sali. jak na razie nie mogę się wypowiedziec na temat menu czy obslugi ale miejsce piekne. oczywiscie pare spraw wychodzi przy podpisywaniu umowy jak liczba gosci przypisana do każdej sali czy kwestia alkoholu ( mam tu na mysli piow ktore trzeba niestety brac od nich w beczkach).Ponoć wielkim powodzeniem cieszy się u nich stół wiejski, dekoracje zamawiamy w ave art z gdyni glównie kwiaty w wyskokich wazonach w tonacji sali, a reszta okaze sie z czasem

http://www.coemimusic.pl/ polecam... kilka zdjec rowniez w Magnacie robione..duzo razy grali u nas na kazdej z sal..

Miejsce samo w sobie jest ładne, sala biała też, ale bez rewelacji, mnie odstraszył od sali kontakt z osobą ds. organizacji wesel, trudno było się umówić, mało elastycznie, wszystko trzeba u nich zamawiać i naprawdę trzeba poczytać forum żeby się dowiedzieć za co się płaci (np kawa na poprawinach - opłata za każdą filiżankę) bo tego pewnie można się dowiedzieć dopiero przy umowie, gdyż przy wizycie nie wszystko ta Pani mówiła, wolałam Salę pod Łabędziem w Gdańsku, o wiele swobodniej, ładnie i jasne koszty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem tam kilka razy. Z czystym sumieniem mogę polecić. Wszystko jest super ! nie tylko pod względem fotografowania ale wystroju, jedzenia, obsługi no i myślę, że lokalizacja fajna. Ciesze się zawsze jak Młodzi na spotkaniu mówią, że wybrali tą salę. Na zewnątrz fajne otoczenie, mostek, strumyk fontanny, fajnie wychodzą mini sesje nocne.

WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
image

jak tam wesela nowozency?piszcie cos!! kiedy wesela macie?

Nasze wesele w Magnacie odbyło się 08. września br. I teraz rodzice oraz goście domagają się, żeby na 1. rocznicę ślubu zrobić tam podobną imprezę, bo było rewelacyjnie :)
Byliśmy pełni obaw, ale udało się wszystko w 100%.
Kontakt z manager - Panią Anią był bez zarzutu. Uzyskałam odpowiedzi na wszystkie (pewnie nawet dziwne) pytania. Mogliśmy na Nią zawsze liczyć. Również inne osoby, które pracowały przy organizacji naszego wesela były zadowolone z kontaktu z Panią Dryll.
Oczywiście w trakcie organizacji na wiele drobiazgów trzeba zwrócić uwagę. Ale warto, bo to składa się na końcowy efekt.
Samo miejsce i jego otoczenie robią wrażenie na gościach. Choć najbardziej po zmroku - z oświetleniem na zewnątrz :)
Menu udało nam się skomponować tak, że wszyscy goście byli zachwyceni. Polecam zupę-krem z borowików z chipsami boczkowymi. Wiem, że wycofano ją z menu. Ale po furorze, jaką zrobiła u nas, miała wrócić do karty proponowanych dań. I dobrze, bo często pojawia się w rodzinnych wspomnieniach z wesela :) Podobnie rewelacyjnie smakowała szynka płonąca, serwowana przez Szefa Kuchni. Sam sposób podawania zrobił wrażenie. A mięso rozpływało się w ustach :) Polecam również łososia faszerowanego szpinakiem. Mogłabym tak długo wymieniać... Jedzenie jest po prostu świeże, pyszne i nie jest "oklepane", jak w wielu weselnych miejscach.

Chętnie odpowiem na pytania...

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...