Dwór Magnat w Bojanie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam

Mam pytanie, mamy mieć wesele w tym dworku 11.10 czy macie jakieś opinie uwagi na temat obsługi jedzenia itd? slyszałam same dobre słowa, dworek mi się bardzo podoba ale warto sie upewnić i dopilnować wszystkiego bo podobno to co słyszałam to nie wszystko jest prawdą?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dwór Magnat w Bojanie

czesc My tez mamy tam wesele :] sporo jet na forum opinie, najlepiej sluchac od Tych co juz mieli, ostatnio jedna z forumek opisywala jak było:)

hej troche mnie te opinie negatywne martwią ale z tą kawą to tak nie zostanie nie bedziemy płacić im 6 zl na kawe !!!!!!!!

a mnie nie martwia, wiesz zawsze na weseleu znajdzie sie ktos komu sie nie podoba, kazdemu nei da sie dogodzic!! masz racje my tez chcemy negocjowac co do kawy bo troszke przesada!!

przed chwilą dzwoniłam do mojego przyszłego męza i powiedział że nie ma takiej opcji zeby zapłacił 6 zł na osobę za filizanke kawy chocby miał przywiezc czajnik kawe cukier i smietanke i robic ja sam!!!

misia1979 napisał(a):

> przed chwilą dzwoniłam do mojego przyszłego męza i powiedział
> że nie ma takiej opcji zeby zapłacił 6 zł na osobę za filizanke
> kawy chocby miał przywiezc czajnik kawe cukier i smietanke i
> robic ja sam!!!

misia - nic na to nie poradzisz - taka filozofia lokalu...
pomyśl sobie, że w innych knajpach np. płacisz korkowe...
te 200 czy 300 zł za kawę jakoś przebolejesz...

w niektórych knajpach nie płacisz ani za korkowe, ani kosmicznej kwoty za kawę :/

fakt. ale pewnie mają inne ciekawostki :)))

też mi się skóra zżymała jak płaciłam za tą kawę, ale co zrobić...
a poprawiny byly odlotowe :)))

nie no jak już było po fakcie, to się mówi trudno ;)

ja szukałam tak długo, aż upewniłam się, że nie spotkają mnie raczej zadne ciekawostki ;) choć w życiu jak widać bywa różnie ;)

Witam

Ja byłam na weselu u koleżanki w Magnacie i musze powiedzieć ze dawno sie tak dobrz nie bawiła:-)
Superlokal, bardzo dobre jedzenie, przyjemna obsługa- a to chyba najważniejsze. Niestey odnośnie kawy nic mi nie wiadomo, a ja biedna chyba z 3 wypiłam:-)
Życzę powodzenia- na pewno bedzie sie podobac:-)

Pozdrawiam

Magda

hej mam pytanko czy dobre bylo tam ciasto i trort?

no właśnie z jakiej paki im mamy płacić za kawę gdzie w menu weselnym jest bez ograniczeń a na poprawinach juz płatna i jeszcze za opakowania styropianowe 3,60 za szt?

witaj!!!mamy nasze wesele w maju w dworze magnat zastanawialam sie nad Wasza oprawa muzyczna!!!czy mozwsz cos polecic???

hej zespół Yacotaco z Gdyni 3 facetów (2 z nich gra w Orkiestrze Reprezntacyjnej Marynarki Wojennej w Gdyni) + wokal kobieta. Koszt 3 tys.

czy kto robil wesele w magnacie w bojanowie
tuuaj zapraszam:)

a ile kosztują/kosztowały was poprawiny?

w Magnacie?

w październiku 2007 na 80 osób 800 PLN + kawa...

ja robie w czerwcu za rok wesele i kosztuje 1000zl za 80os plus kawa:)

hej
negocjujesz tą kosmiczna cenę za kawę?

dokaldnie 1000 zł za poprawiny na 80 osob a powyżej 80 osob 1500 zl, z kawa trzeba cos wykombinowac!!!

ciekawe czy można własne termosy mieć z kawą :), dużym minusem jest ta kawa, Para młoda zamiast się cieszyć to jeszcze będzie liczyć kto ile wypił kaw i ze zgrozą będą patrzeć na następne hehe

misia1979 napisał(a):

> hej
> negocjujesz tą kosmiczna cenę za kawę?

no wlasnie dopiero z forum dowiedzialam sie ze kawa tyle kosztuje napewno cos powiem wlascicielce jak mi wyskoczy z ta cena za kawe,a boje sie bo mam wesele dopiero za rok jaka wtedy bedzie cena kawy.w sumie to wynajmuje sale moze bede mogla zrobic swoja kawke:D

niech ci na umowie wpisze cene, zeby ci potem nie wyskoczyla z nie wiadomo czym,..... my np nie mielismy na umowie ile menu wzroslo, a tego trzeba doplinowac bo po roku ceny mocno skoczyly...

my mamy na umowie ze cena za osobe jest 149zl ale ona mowila ze nie ile bedzie kosztowalo za rok ale napewno wzrosnie i my i tak zaplacimy drozej:(

my mieliśmy menu za 129 a wzrosło na 149. ceny miały się zmienić o 5-10 złotych, w rezultacie grubo nam wzrosło, mimo, że mieliśmy rabat to i tak 15 zł, wiecej płaciliśmy niż zakładaliśmy.... to nie ejst zbyt bezpieczne rozwiązanie :(

tonya napisał(a):

> my mieliśmy menu za 129 a wzrosło na 149. ceny miały się
> zmienić o 5-10 złotych, w rezultacie grubo nam wzrosło, mimo,
> że mieliśmy rabat to i tak 15 zł, wiecej płaciliśmy niż
> zakładaliśmy.... to nie ejst zbyt bezpieczne rozwiązanie :(

to niemalo wzroslo:(my sie tez nastawiamy ze do naszego slubu bedzie pewnie cena 169zl:(niepowini tak robic ze cena meni sie zmienia jak podpisujemy umowe to powina byc taka cena jak na umowie a nie inna:(

ja powiem, jak to jest u mnie ze wzrostem cen.Jak podpisywaliśmy uwowe, to w niej mamy zastrzeżone, ze ceny mogą wzrosnąć od 5- 10%, nie więcej. Warto o tym pomyśleć ;)

haze ma racje, susel zazadaj by byl taki punkt w umowie, bo nam ceny wzrosly za calosc o 2300 zl. ale zmienilismy menu i pare osob nam odpadlo, wiec spadlo do 1500 zl wzrostu za cale wesele. ale jak zobaczylam ta kwote 2300 na miesiac przed weselem to sie zalamalam.

tonja jak ja mam juz umowe podpisana to moge isc do nich zeby mi dopisali??watpie czy ta przemila wlascicielka by tak zrobila:(

ehhh no tak, przemiła... to teraz uzbrój się w kasę i świadomość,. że zapłacisz więcej :(

napisalam przemila w negatywnym znaczeniu:)myslisz ze moge issc do niej zeby mi dopisala do umowy ile moze podrozec meni?

susel ja zrozumialam :P watpie czy ona ci dopisze, ale probowac mozesz. aha ostrzegam Pani Luiza czyt to forum....przekonalam sie na wlasnej skorze, takze uwazaj co piszesz :)

:)

tonya, ja naprawdę z ciekawości - i Tobie np coś mówiła, że czyta ? jakieś fochy ? bo kurde to ona się powinna martwić i zabiegać o klienta, a nie na odwrót :/

Inne tematy z forum

Bojano (3 odpowiedzi)

Szczerze mówiąc samochody w większości słabe ale za taką cenę to i tak okazja , osobiście...

Do licznych włascicieli psów (19 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Bojano-NOWA GMINA, czyli fakty i czy warto (95 odpowiedzi)

Jeśli są jakieś błędy, to proszę o uwagi. Temat istotny, proszę o wzajemny szacunek w toku...