Dwór Magnat w Bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dwór Magnat w Bojano

Bawcie się dobrze ! Radzę się nie stresować i miło spędzić ten weselny czas. M.

Witam
w sierpniu mam mieć wesele w Magnacie czy możecie wyrazić opinie na temat tego lokalu mam jeszcze pare dni do namysłu. pozdrawiam

Hehe...
Pogadaj z Klodinką, która tam miała wesele w ostatnią sobotę.
Ja tylko od siebie (jestem trębaczem z zespołu, który jej grał) dodam, że DZIĘKUJĘ TĄ DROGĄ OGROMNIE MAMOM PAŃSTWA MŁODYCH, ZA TO, ŻE NOSIŁY NAM OSOBIŚCIE JEDZENIE, HERBATKI I WINO (i zabierały zużyte talerze do kuchni) - I STWORZYŁY NAPRAWDĘ CIEPŁY NASTRÓJ - choć było nam wstyd wziąć do ręki nawet widelczyk do ciast... No, ale dlaczego ma byc wstyd NAM?
Wspaniali goście, chciało nam się dla nich grać z uśmiechem aż do 'białego rana' - naprawdę wspaniałe wesele! Widać było, jak wszytkim dobrze - i że są szczęśliwi.

A lokal...
Nie napiszę NIC-A-NIC.
Obiecałem to sobie.
Jak równiez to, że nasz zespół więcej tam nie zagra.
Mulder.

Witam. Może jednak dasz się przekonać i choć na priva napiszesz co było nie tak - też mam tam we wrześniu wesele i chciałabym w miare możliwosci wyeliminowac błędy i niedociągnięcia. Pozdrawiam i liczę na odzew.

na priva.

Ja też poproszę. Trochę mnie zmartwiła ta informacja.

na priva. judy1201@wp.pl

ja też poprosze cosik o tym Dworze na priv - moja psiapsióła ma zamiar tam mieć wesele w sierpniu 2006...

Korolla, Fuksik, Ada - odpowiedzi macie.

Przed chwilą rozmawiałem na tel. z moim kumplem-saksofonistą i potwierdził, że nie jestem squizofrenikiem - i że tak naprawdę było.

Pozdrówki!
Mulder

Dzięki!! Przeczytałam - jestem w szoku - przekażę Koleżance...

ja tez poprosze info na maila.kolezanka chce tam robic wesele

I ja- jak wyżej!

OK, Pluszowa i Izak28 - wysłane.

Podkreślam jeszcze raz - Pytajcie o zdanie Klodinkę; młodzi mogą mieć zupełnie inny pogląd na imprezę, niż jakiś tam trębacz z zespołu ;)

dziękuje bardzo. Wiem na co mam uważać i czego dopilnować. Mam nadzieje że u nas się to nie powtórzy.

ja też poproszę info na priv agnieszka84220@wp.pl moja kuzynka chce tam robić wesele

Wszystko poszło.

Jak tak sobie czytam piąty raz, to, co napisałem o DK, to chyba jestem niedobry chłopczyk...

Ale się nie wycofuję. Tak było.

Może Klodinka wreszcie coś napisze, jak obiecała?

Pozdrówki dla wszystkich przejętych narzeczonych! Co to tam wesele, pikuś ;)

(ciekawe, jak będę mówił na swoim, za niecałe 4 miesiące ;)

o jejku jejku, to ja widzę, że te wszystkie dwory i dworki, pałace i pałacyki to są dla bardzo cierpliwych, tolerancyjnych i mało nerwowych ludzi, bo ja to bym chyba się nieźle wściekłą na takie niespodzianki na weselu .... z drugiej strony mój hotel już jedną niespodziankę mi wywinął, a jestem jeszcze miesiąc przed weselem i przede mną dopiero konkretne ustalanie menu itd :>......

ciekawe jakie krążą opinie o Novotelu, bo jakieś 2, 3 miesiące temu nikt o tym nie wspominał :(

a co się stało witch???
co novotel za niespodziankę Tobie przyszykował???

u mnie na razie luz... jejku to juz tak blisko... :o)))

Faktycznie miałam wesele w Bojanie. Obiecuję jutro napisać swoje spostrzeżenia i przesłać zainteresowanym na maila. Moje weselicho było cudowne naprawdę!!:)) (dzięki Mulder!!!!:)) ale oczywiście mam kilka zastrzeżeń co do obsługi samego lokalu. Wiem że kilka osób czeka na recenzje więc jutro za to się zabiorę...

Pozdrawiam
Klodinka
(fajnie już być po;))

Klodinka- czekamy :)))) Chyba faktycznie fajnie jest byc juz po - moze nawet lepiej niz przed... Ja dzis cwiczylam nowy podpis :)))) Nie wiem jak przywykne do tego nazwiska nowego...

Hej Klodinka! Jak tam małżeńska sielanka :)? No i jakie masz wrażenia z Magnata? Daj znac na forum lub na priva. Pozdrawiam.

Ja też poproszę o informację, bo wszystko jeszcze przedemną - (2006!)

Ja też bardzo proszę wybieram się do nich na negocjajce i chciałabym wiedzieć na co się upierać i czego pilnować. Proszę o info na priva.

Klodinka! ja tez poproszę o info na temat Magnata. Też mnie tam czeka wesele i wolałabym uniknąć czego się da i dopilnować co się da :) Pozdrawiam!!!

ja tez poprosze o info na priv bo mam tam wesele w lipcu, bardzo prosze i dziekuje

Scully&M! poproszę o info na priv, tez tam mam wesele! Pozdrawiam!

Recenzja z Magnata poszła na prv. jeżeli ktoś jeszcze nie otrzymał, piszcie! (przepraszam, ale mogłam kogoś przeoczyć)

Klodinka, moge tez prosic o info na temat Magnata

Dzieki

Wiesz co? Ja tez poproszę ;)

Klodinka, ja też poproszę...........

Klodinka ja też poproszę: delladella@interia.pl

wysłane, jakby nie doszło dajcie znać..

Pzdr
Klodinka

a ja wciąż nie dostałam :(( nie wiem czy coś z pocztą moją czy co... quirin@wp.pl Dziekuję i czekam cierpliwie :)
image

wysłałam jeszcze raz, mam nadzieje że dojdzie:))

kurcze no :((( nic nie dostalam :( Pewnie wieczorem zasypie moja skrzynkę :) A na pewno dobry adres? quirin@wp.pl ?

ja też nic nie dostałam :(((

dziewczyny wyślę jeszcze raz wieczorkiem..

Ja niestety też nic nie dostałam. Mam nadzieje że jeszcze przyjdzie. Podaje adres judy1201@wp.pl

teraz wysłałam do każdej z Was z osobna więc nie ma bata musi dojść..
będziemy próbować do skutku;))

nic nie dostałam :((((

doszlo, dziękuję bardzo! :)

a do mnie nie :((((((

anjja wysyłam po raz kolejny na adres zoffia@wp.pl.. może podaj mi jeszcze inny?

Klodinka! ja tez poproszę.
Mulder -od Ciebie również dostanę wersję?

Z góry śliczne dzięki!

Klodinka dzieki za Twój trud - ale rzeczywiscie cos jest nie tak z moim kontem - nic nie chce do mnie przychodzic, ani wychodzic :((((( Podaje Ci moj nowy email anjja-zoffia@wp.pl. Może teraz się uda :))))

Tylko nie złość się na mnie że tak Cię męczę :))))

Pozdrówki

wysłane..

anjja jestem cierpliwa:))

anija ja tez mam konto mailowe na wp i do mnie tez nie dochodza maile!! i tez nie wychodza-nie wiem co jest grane? To juz od wtorku tak sie dzieje

Pozdrawiam

doszło :))))))

wielkie dzieki - zabieram sie za czytanie

Pozdrówki

agusia - zgłosiłam awarię dotyczącą konta (robi się to na ich stronie) i czekam na odpowiedz :))) A tymczasem załozylam nowe i od razu zmieniłam tu na weselniku w moim profilu :)))

Witam Cie Klodinko.
Przez przypadek weszłam na tę stronę i po przeczytaniu ogarnęło mnie przerażanie. Za Kilka tygodni czeka mnie równiaż przyjęcie weselne w Magnacie. Napisz mi proszą co to był za problem.
Czekam z niecierpliwością.

Poproszę o info na priv - co prawda wybrałam inny lokal, ale jeszcze mam mnóstwo znajomych których wesele dopiero czeka, może im się przyda, a ja jestem ciekawa co się stało - moze pomoże mi w tym na co jeszcze mam zwrócić uwagę na swoim weselu :)

Witam:)
Kaśka, sisi zaraz Wam piszę pw.
i nic takiego strasznego się nie stało, bez nerwów:))

Dzięki za relacje, szczególnie Klodince ale zmieniliśmy plany i robimy ślub 01-10 w Pałacu w Leźnie.

Klodinka, jesli jeszcze tu jestes prosze przeslij mi co tam bylo nie tak w tym magnacie. Tez mam tam wesele -we wrzesniu. Dzieki z gory i czekam z niecierpliwoscia

prosze Cie bardzo o pzreslanie info na temat Magnata-przestraszylam sie troszke,a slub we wrzesniu lidzia.p@poczta.fm

nie strachajcie się dziewczyny:) to tylko dlatego że nie odpowiadały mi ich warunki.. napisze do Was wieczorem mailika..

Klodinka - prześlij mi Twoją relację z 'magnata' please :) człowiek na dwa dni wyjeżdża z domu a tu taaki wątek ;) przymierzamy sie do dworku na lipiec 2006 a czytając te wypowiedzi troszke powiało grozą... jesteś z nich zadowolona?

bardzo bardzo prosze o twoje recenzje..

Ja naprawdę jestem zadowolona z MAGNATA i polecam go wszystkim byłam tam gościem i mogę odpowiedzieć na wasze wątpliwości.ok pozdrowionka. ps pytalam o wesele P.KILINSKIEJ jak się okazało nie zamówili jedzenia dla orkiestry rodzice powiedzieli że z stolów gości będą im nosić jedzenie więc pytam się co obsługa miała im podawać?

a wiecie może ile jest tam miejsc noclegowych!!!???

chyba 60

Wiecie co? Strachy na lachy. Jestem z tych co wychodzą naprzeciw. Lidzia, Marta i Tomasz o tym wiedzą. Bardzo mnie zdziwiła relacja na temat Magnat'a. My jako band, zagramy tam i zmienimy to, jeśli jest tam źle. Będzie potrzebna reklama na tzw. NIE, to zadbamy o to co by poszła w świat, ale póki co to ślę wielkie pozdrowienia dla tych którzy są przed... ;-)

Klodinka prosze rowniez o relacje.polcia48@wp.pl

Klodinka, czy i ja mogłabym prosić info nt. dworku "Magnat"? Myślimy o tym miejscu na wesele i zbieramy wszelkie możliwe opinie.

Bardzo dziękuję z góry!

princesskamilka@o2.pl

Jak tam po weselu?? Prosze o relacje hehe :)

Macie jakies nowe opinie nt wesel w Magnacie? Jak jedzenie (dobre? dużo?) obsługa? Jak wygląda sprawa 3 wesel jednoczesnie? Czy nie przeszkadza to podczas imprezy? Goscie sie nie mieszaja? Wystarcza obslugi, naczyn itd?
Prosze o wszelkie szczegoly od osob ktore niedawno mialy okazji robic tam wesele lub byly goscmi
Pozdrawiam

Byłem w lipcu na nowej sali - obok było jeszcze jedno wesele. Wszystko przebiegało sprawnie, bardzo ładna ta nowa sala.

No to sie ciesze:) Bo w przyszlym roku (sierpien) bede miala na diamentowej sali wesele... A jak z oswietleniem?? Jesli chodzi o robienie zdjec?

w czerwcu mialam tam wesele, na tej najnowszej sali! W tym samym czasie byly tak jeszcze 2 inne wesela.... ale nawet tego nie zauwazylam! Tak wiec nie ma co sie martwic tym, ze sa tam az 3 wesela na raz! Zupelnie sie tego nie widzi i nie czuje! Jedzenie super, obsluga sprawna! nie mam zadnych zastrzezen! A sala... przepiekna! :)
Pozdrawiam!

Droga Kama1312, czy mogłabyś wrzucić kilka fotek? Na stronie Magnatu nie mają zdjęć tej najnowszej sali, a często czytam, że jest ona bardzo ładna. Jeżeli nie chcesz wrzucać na forum to może mogę prosić na maila? sami02@poczta.onet.pl będę bardzo wdzięczne.

A ja sie moge wypowiedziec jako gosc Magnata. Bylam na weselu u znajomych i nie podobalo mi sie. Wnetrza strasznie ciemne, wystroj przecietny (no chyba ze sie bardzo nad tym popracuje), kaflowe podlogi na ktorych latwo sie przewrocic w obcasach, male i ciasne toalety, jedzenie bez szalu. Naprawde sa lepsze knajpy za taka cene. Pozdrawiam!

Może i wnętrza są ciemne, ale w tych dwóch starych salach! Szczerze, to te stare sale w ogóle mi sie nie podobały! Ciemne i drewniane...
Ale najnowsza sala jest bardzo jasna i przepiękna! Taka.... z klasą!
Zakochałam się w niej od razu i moi goście też!
A co do jedzenia.... są różne gusta i różne smaki.... I akurat w mój smak i gust trafili! Uważam, że było przepyszne! I dużo!!! Po poprawinach zapakowali mi chyba kilkadziesiąt pojemników z jedzeniem!

http://www.dwor-magnat.pl/galeria.html

Na tej stronie znajduje się galeria zdjęć Dworu Magnat.
5 pierwszych zdjęć, to zdjęcia najnowszej sali (ta taka biała).

Pozdrawiam!

Kama1312 mam pytanie. bO rowniez zastanawiam sie nad poprawinami. Czy domawialas jedzenie? Czy wystarczylo? Bo slyszalam,ze trzeba dokupic jesli mysli sie o poprawinach...

Na poprawiny wzięliśmy o 15% więcej przystawek. Nic poza tym! I szczerze, patrząc na to ile wynieśliśmy jedzenia po poprawinach, to myślę, że bez tych 15% byłoby wystarczająco :)
Ale woleliśmy dla bezpieczeństwa jednak wziąć... :)

No to super. A ciasta i tort bralas od nich? Ktos pisal ze ziemniakow na poprawiny zabraklo... Dlatego sie tak dopytuje nie chce aby mi sie przydarzyla jakas wpadka z jedzeniem.. :/ Czyli ogolem sobie chwalisz?:) A stol wiejski albo jakiegos prosiaczka mialas? I na ile osob wesele? :) Pozdrawiam

a jak sprawa klimatyzacji? nie bylo za zimno/za cieplo?
to prawda ze kawa i herbata sa w termosach i niekoniecznie cieple? ze trzeba placic za kawe na poprawinach?
ile osob mialas?

Kasiu to prawda, ze za kawe i herbate trzeba dodatkowo placic na poprawinach. Tak jest w umowie... :) Ale zawsze przy wiekszej ilosci gosci mozna cos wynegocjowac;>

Miałam wesele na 100 osób i ogólnie sobie chwalę! I to bardzo:)
Stołu wiejskiego nie miałam, tylko świniaka:) i muszę powiedzieć, że to była absolutny hit!!! Przepyszne to mało powiedziane... :)
Co do kawy i herbaty, to prawda, że są płatne na poprawinach. Jednak nie przypominam sobie, żeby dużo to wyniosło... Ludzie raczej niekoniecznie pili takie trunki... ;)
Ale jeśli mogę Wam coś polecić.... to super sprawą na poprawiny jest PIWO!!! Zamówiliśmy w Magnacie 50 -litrową beczkę piwa na poprawiny! W końcu nie wszyscy i nie od razu chcą pić wódkę na poprawinach. Także piwko było super sprawą dla zmęczonych, skacowanych gości na początek... ;)

O to super ze mozna od nich zamowic beczke z piwem. Bo u mnie czesc osob woli piwo... Takze na wesele takze bede zamawiala:) Dziekuje za informacje bardzo sie przydaly i uspokoily mnie. I jednak poprawiny tez robbie:):) Buzka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czy zimny bufet podawany jest na stolach czy jako szwedzki stol? czy bywaja sytuacje, ze stoly sa puste?

na moim weselu ani przez moment nie były puste stoły! O to bym się nie martwiła:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby tam jest ładnie na pierwszy rzut oka, ale jak poczytaliśmy fora, to rzeczywiście jakieś koszty ukryte powychodziły o których można się dowiedzieć dopiero przy umowie np płatność za kawę na poprawinach. Pozatym Pani organizująca była niezbyt sympatyczna i od razu nie przypadło nam to miejsce do gustu m. in z tego powodu.Za to o wiele bardziej spodobała nam się sala pod Łabędziem i właściciele elastyczni.

Tam są 3 sale weselne i równocześnie trwają 3 uroczystości. Trzeba pilnować by goście z ciekawości się nie rozeszli na rekonesans :) Duża w tym rola prowadzącego imprezę. Druga kwestia to dojazd, jest kawałek ale do zniesienia. Ostanie spostrzeżenie jako gościa to jedzenie szału nie robi, nie ma go dużo, ale bez paniki nie jest źle. Okolica ładna, to tyle co zauważyłem jako gość. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez byłam gociem w Magnacie miesiąc temu- sala ładna, duza. Stoły w kształcie koła (8-12 osób), na których cały czas cos stało(chodzi o zimne zakąski). Obsługa miła, sprawna , dla mnie nawet za czesto zmieniali talerzyki, zdarzyłam obrac 1 mandarynke i juz talerz czysty. Tego dnia w pozostałych salach tez byly wesela, jednak nie bylo to ani słyszalne ani zauważalne. Na poprawinach faktycznie na naszym stole nie bylo ani ziemiaków ani frytek, myslałam ze ma tak byc, ale pozniej na innym stole widzialam frytki- takze pewnie nie wszedzie je roznosili.

Organizowaliśmy Wesele w Magnacie i było super!!!! Dobry kontakt z właścicielką! Jedzenie bardzo smaczne, sprawna obsługa! Szczerze polecamy! Wszyscy goście byli pod wrażeniem miejsca!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a mozesz cos wiecej powiedziec ?? na jakiej sali mieliscie ? masz jakies zdjecia do podeslania?

Jak macie wesele w Magnacie to wpłaccie dużą zaliczkę na wesele.
Jak dacie mało - to może się np. odnaleźć przegapiona umowa na ten sam termin. nas tak szefowa załatwiła. Jak kiedyś pisałem o tym to jeszcze 2 pary były tak samo zrobione na szaro... Prosty przykład: wesele na 80 osób * 170 = 13600; zaliczki dalismy 1000; umowa przewidywała karę; dostaliśmy 1000 zł + 1000 naszej zaliczki = 2000.
SZEFOWA WZIEŁA SOBIE INNA PARĘ NP 100 OSÓB TO JUŻ WYSZŁA NA CZYSTO PONAD 2000 UWAŻAJCIE !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może to zwykły przypadek, a nie jakieś zaplanowane oszustwo? Ja dałam zaliczki 500zł (na rok przed moim weselem) i nie było najmniejszych problemów! A 500zł to przecież nieduża zaliczka....

skoro wplacilas 1000zl i 1000zl kary od magnatu to jednak wywiazala sie wlascicielka z tego a nie tak jak inne knajpy!!! wiec nie narzekaj tutaj!!! a moze cos z waszej strony bylo nie tak skoro wlascicielka zrezygnowala z was??!! na to nikt nie patrzy ale gadac na kogos to wszyscy potrafia!! wiec zastanowcie sie czasem co piszecie, wypisujecie na forum !!! pozdrawiam.. a przy okazji to polecam jak najbardziej Magnat !!!

Ja rowniez wplacilam 500zl zaliczki:) I uwazam ze jest to maala zaliczka. Biorac pod uwage ze mam wesele z popr na 120os. Myslalam, ze bede musiala zostawic z 2000zl zadatku. A tu mila niespodzianka:):) dODAM, ze przebywam zagranica i nie mam problemu ze skontaktowaniem sie z p. Luiza. Odpowiada na emaile b.szybko. Jest bardzo pomocna, sluzy rada:)

Może dokladnie nie przeczytaliści umowy na sale. Sa tam 3i jedna jest przewidziana na ponad 100 osób w przypadku mniejszej ilości trzeba doplacic

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (8 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...