Re: Dwór w Bychowie
Hmm.. a moze tak jest, ze to Ty bardzo malo placisz..
Mi bardzo zalezalo na dworku, lub czyms dworko-podobnym, poniewaz ostatnio bylam na weselu w hotelu i bardzo mi sie nie podobalo , gdy goscie weselni rozsiadali sie na sofach w holu, wszyscy sie przemieszczali, krazyli we wlasnych grupach, co niestety nie sluzy integracji rodzin, a na integracji tej mi bardzo zalezy..:)
Zrobilam specyfikacje okolo 10 interesujacych mnie miejsc, wszedzie zadzwonilam i wszedzie cena oscylowala okolo 120-130 zlotych za najtansza opcje, w wiekszosci bez dodatkow.
Jesli chodzi o Bychowo, to wymyslilam sobie wesele tak, ze wszyscy moi goscie beda tam nocowac, gdyz nocleg jest w niezlej cenie, a w ramach poprawin kazdy zostanie zaproszony rano n apyszne sniadanko, posiedzimy, wypijemy kawke, pogadamy i pozniej autokar rozwiezie wszystkich do ich domow. Dzieki temu zaoszczedzimy na poprawinach, ewentualnie zaprosimy najblizsza rodzine na jakas mala imprezke, ale to juz do domu..Mnie poprawiny - z perspektywy goscia - bardzo mecza, z perspektywy panny mlodej zapewne beda jeszcze bardziej meczace.
A powracajac do cen wesela, to tylko gratulowac znalezienia takiej taniej opcji. Nam przyjdzie zaplacic duzo duzo wiecej, no ale w koncu taki dzien zdarza sie tylko raz w zyciu.:)
0
0