Dworczyk a oświadczenie majątkowe.

Nie wybierajcie sobie waszych pisowskich mord oswiadczeniami majatkowymi Pawła Adamowicza. To wy macie swojego Dworczyka, który zatail dochody ze sprzedaży jednej willi i z wynajmu drugiej. Kanalie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dworczyk a oświadczenie majątkowe.

No i masz, błąd edytora tekstu. Ma być : nie wycierajcie sobie waszych pisowskich mord.....
A z resztą, i tak wszystko jasne.

"Nie wybierajcie sobie waszych pisowskich mord..."

Yyyyy... To tyle w temacie tolerancji, kultury i wzajemnego szacunku. A do oskarżania innych o mowę nienawiści to jesteś pierwszy.

"oswiadczeniami majatkowymi Pawła Adamowicza. To wy macie swojego Dworczyka, który zatail dochody ze sprzedaży jednej willi i z wynajmu drugiej."

Czyli są siebie warci.

"Kanalie."

Kto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzyzaku, jeżeli Ty "aluzju nie ponial" to trudno Ci będzie sprawiedliwie ocenić mój wątek. Nie ma w nim absolutnie nawet kropli nienawiści. Jak możesz mnie o takie rzeczy oskarżać?

Jestem niedorozwiniętym umysłowo d**ilem, oto co przekazuje nam prawda poprzez swoją radosną tfórczość na tym forum.
Po prostu musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Z durniami twojego pokroju nie da się inaczej.
Wyrywanie z kontekstu kilku słów tak aby całkowicie zmienił się sens wypowiedzi działa tylko na tobie podobnych i**otów.
nie zamierzam z tobą o tym dyskutować bo jesteś na to zbyt ograniczony.
Taki niedowartościowany kmiot jak nie ma innego sposobu na podniesienie sobie samooceny i rozładowanie frustracji.

kulturze wypowiedzi pisze autor powyższych słów.
Potrzebny pilnie lekarz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czym Pajak Krzyzak tak sie wzburzył, przecież to dokładnie te same słowa które, padły z ust prezesa. język miłości PiS u dziadu, morda małpa kanalie spie**zaj i wiele innych słyszałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo jak Kalemu ukrasc to zle ale jak Kali ukrasc to juz dobrze.
Taka mentalnosc maja ci zaklamani ludzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po pierwsze primo nie wzburzył się tylko zwrócił uwagę. Po drugie mnie te słowa też wydały się znajome. A po trzecie panowie z forumowej wesołej gromadki stałe biadolą że to wszyscy inni stosują hejt i język nienawiści podczas kiedy sami nie tyle od tego nie stronią co w tym przodują. Nie dość tego skamlą co chwila do administracji że ta powinna a to zablokować na stałe tego czy tamtego użytkownika a to składać zawiadomienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa. Oczywiście czynią to w oparciu o to jakie dany użytkownik ma poglądy polityczne lub jakie poglądy oni mu przypisują. Zasada dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf ciągle żywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli przytoczone wyzej cytaty z pajeczaka nie sa prawdzwiwe, tak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli naucz się czytać ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prosta odpowiedz - tak lub nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...