Dworek Magnat

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam mam pytanie czy ktoś miał wesele w Dworku Magnat w Bojanie?w przyszłym tygodniu umówiłam się tam na spotkanie i nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę.Słyszałam, że właścicielka czasem robi jakieś problemy albo nie informuje o wszystkim np.płatne pojemniki do żywności na wynos.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dworek Magnat

ja tam miałam wesele i nie miałam żadnych problemów z pania Luizą. Jedzenie super, obsługa to samo, urokliwe miejsce. :)

Dobrze słyszeć że nie jest źle:)Jutro jade na pierwsza rozmowę i mam nadzieje ze pójdzie gładko.

lilom i jak poszło w magnacie?

Poszło b.dobrze podpisaliśmy umowę wpłaciliśmy 500zł zadatku i nastepne spotkanie dopiero 60 dni przed weselem zeby ustalic menu. Sale mozemy stroic sami nie ma z tym problemu menu jest naprawde bogate wiec mozna fajnie pokombinowac:)

a i pojemniki mozna swoje:)

Lilom i jak tam pani Luiza?

Lilom kiedy robicie wesele

A wesele mamy 5-06-2009.Jeszcze troszke:)

W Magnacie jest super,jedzenia bardzo dużo a co najważniejsze jest bardzo smaczne,z p.Luizą można wszystko spokijnie omówić ,wbrew niektórym wypowiedziom włascicielka lokalu jest sympatyczna.

Pani Luiza bardzo sympatyczna. Miałam sporo pytań niektore nawet smieszne(bo przeciez tylko raz ma sie slub i nie wszystko sie wie:))ale właścicielka była cierpliwa.

to bede czekala z niecierpliowoscia na Twoja relacje.

No i się pozmieniało:)lista gości się powiekszyła i musieliśmy zamienić salę na większą.Właścicielka bardzo miła i nie musimy płacić więcej bo to piątek.Jak narazie dobrze idzie:)

lilom : jak tam wesele sie udalo...opowiadaj :):) jestem ciekawa Twojej/waszej relacji i wogole...?? pozdrawiam.. jak mialas stoly i dekoracje??

czekamy na relacje:)

hopppppppp

hoppppp

ja ide do Pani Luizy w sobote, ustalic wszystkie kolory serwetek obrusów, dekoracji, liste gosci itd:)bo juz tylko TYDZIEN został!!!!!!!!!!!!!!AUUUUUUUUUU:)

Czy to prawda, że wyprawiają tam 3 wesela na raz? Trochę przerażające... Proszę o info tych, którzy obchodzili tam uroczystość.

Tak są 3 sale więc odbywają się 3 wesela jednego dnia.Ale czy to przeszkadza to muszą się wypowiedzieć dziewczyny które robiły tam wesele. Ja od siebie mogę powiedzieć że było to jedno z miejsc które odwiedziłam szukając odpowiedniej sali. Szukałam sali na ok 50 osób, podczas rozmowy tel. dowiedziałam się że na małą sale muszę mieć min. 70 osób bo inaczej musze dopłacić. Pomyślałam że w sumie logiczne jeżeli jest duża przestonna sala że nie opłaca im się robić na mniej osób. Na miejscu okazało się że sale jest malutka po ustawieniu stołow parkietu do tańczenia nie zostało zbyt wiele. Także ja tej sali niby na 70 osób nie polecam.

Inne tematy z forum

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...