Cześć, czy ktoś z Was ma przyjęcie weselne w dolnej sali w Dworku Oleńka 22.04.2006r? Ja mam zaplanowany slub na 29.04 i chciałabym się z poprzednią parą porozumieć odnośnie dekoracji.
00
Re: Dworek Oleńka 22.04
aneczkal
(20 lat temu)
widzisz ja ślub mam w sierpniu w Oleńce...i w zwiazku z tym ze muszę z kimś konsultowac wystrój chyba z niej zrezygnuje...w sumei to decyzje juz chyba podjełam...ja mam taka sytuację ze ślub mam w sobotę i muszę sie dogadac z parą z piatku co do wystroju...a o tym kiedy wybieraliśmy tą sale nikt nas nei poinformował....
00
gosiap
(20 lat temu)
Nie pomyślałam o tym, musze sie dowiedziec czy ktos ma wesele w piatek przed mną, równiez mam w Oleńce 16.09.06
00
aneczkal
(20 lat temu)
mam nadzięje ze chociaz i Tobie sie uda...tylko pamiętaj że dziś może ich nie być a jutro nic nie wiadomo....
00
gosiap
(20 lat temu)
To prawda, tylko w kazdej chwili moze ktos miec tam wesele w piatek. Nic chyba na to juz nie poradzimy, mozemy jedynie dogadac się z tymi osobami w sprawie wystroju sali.
00
aneczkal
(20 lat temu)
mnie ta sytuacja troszkę wytrąciła z równowagi i bardzo sie tego obawiam że będzie coś nie tak że dekoracja sie zniszczy ze ktoś poprzebija balony...a ja nie chce się denerwowac czy to wytrzyma czy też nie a poza tym rano trzeba byłoby pojechać i zobaczyć jak to wygląda...a nei wiem kto miałby to zrobic...poza tym ja juz miałam własna koncepcję a z parą jak rozmawiałam to oni jeszcze nie wiedza zdecydują sie pewnie w lipcu...wiec raczej rezygnuje z takiego czegoś....
00
Justynka81
(20 lat temu)
Witam!
Ja tez będe mieć wesele w Oleńce, ale jestem w tej "komfortowej" :) sytuacji, że mam ślub w piątek, więc będe pierwsza. Przy wpłacie zaliczki, pani w Oleńce wspomiała mi coś, że dekoracje z reguły zostają z wesela na wesele i jak chcemy to możemy zostawić sobie z poprzedniego wesela, albo przygotować nowe.
Pozdrawiam
Justyna
00
ilka
(20 lat temu)
Nie pomyślałam o tym, ze ktos może mieć wesele w piątek 28.04, więc chyba najszybciej z tą parą moge się dogadać. Myślę, że zapytam właścicielkę i może cos uzgodnię. Strojenie sali mnie przeraża, nie będe miała głowy do tego ani ochoty. Może kogoś wynajme do tego.