Ania i Dawid opinia (1) Dnia 31.05.2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Ania Beata i Paweł - opinia (2) W maju 2013 roku odbyło się nasze wesele w Dworku Rajska Góra. Jesteśmy... Paweł Zadowoleni nowożeńcy kwiecień 2013 :) (1) Nasze wesele odbyło się zaledwie tydzień temu - jesteśmy zachwyceni... Dominika i Piotr
Paula i Łukasz - opinia (1) Doskonałe miejsce na wymarzone wesele! Wszystko, w każdym najdrobniejszym... Paula i Łukasz Wesele Basi i Waltera :) (6) W Rajskiej Górze byłam na weselu kuzynki (łącznie z poprawinami), uważam je w... Wiola Grażyna - opinia (1) Wspaniała organizacja,wyśmienite jedzenie,bardzo uprzejma obsługa ,dobrze... Grażyna O czymś innym :) (2) Tak jak wszystkim wczesniej bardzo mi się podobało. Ale nie o tym miało być... gość nasze wesele Justyna i Dominik (1) JESTEŚMY ZACHWYCENI !!! Dworek Rajska Góra spełnił nasze wszystkie... Justyna i Dominik Wesele Emilii i Daniela 5.05.2012 (1) Z nie wiadomych przyczyn, moja poprzednia opinia gdzieś się zapodziała, więc... Emilia i Daniel Polecamy! :) (1) Polecamy Rajską Górę! Mieliśmy tam wesele 21.04.2012. Wspaniała obsługa,... Paulina i Tomasz Rajska Góra- Ania i Michał W. (1) Mieliśmy wielką przyjemność uczcić nasz Ślub w Rajskiej Górze, Wesele było... ANNA :-) - opinia (1) Niesamowite miejsce. Pięknie, z gustem. Polecam wszystkim. :-) Rewelacja to mało powiedziane :) (2) Rewelacja to mało powiedziane :) Zorganizowaliśmy w Rajskiej Górze swoje... Agnieszka i Michał To ma przyszłość! (1) Uczestniczyłem w kilku dużych imprezach, takich jak np. dożynki, konferencja,... Kit rewelacja (1) Jednym słowem - rewelacja. Po pierwsze sala z dala od zgiełku i miejskiego... Krzysiek Uroczy Dworek (1) Witam forumowiczów, byłam na niejednym już weselu,a bawić się i zjeść "coś... Mirka jak najbardziej miejsce godne polecenia:) (1) miałam przyjemność być gościem na weselu 23 lipca i miejsce to zachwyciło... M Super miejsce!! (1) Miałam tam wesele w sierpniu i z ręką na sercu mogę ją polecić. Sala... Marta Świetne miejsce (1) To miejsce polecam każdemu poszukującemu sali na różne imprezy... Roman POLECAM (1) Byliśmy tam na weselu. Miejsce pełne uroku: niedaleko jeziorko, cisza,... Katarzyna