Sylwester 2015/2016 Rajska Góra (1) Sylwester 2015/2016 w Rajskiej Górze zaliczam do bardzo udanych. Byliśmy na... bobfil1970 Wesele 01.08.2015 (1) Jesteśmy świeżo po weselu, które odbyło się 1.08.2015r. Wszystko udało się... Maria i Jacek Wesele Lipiec 2015 (5) PRZEBIEG WESELA: Jestem bardzo zadowolona z wyboru sali weselnej! Przede... Emilia
Kasia - opinia (1) Bylam jako gość ns weselu i muszę powiedzieć że bylo super obsluga poprostu... Kasia Czerwcowe wesele (1) Dziękujemy za profesjonalną organizację naszego ślubu i wesela:) Było to... Artur&Natalia Nowy manager P O L E C A M !!!!!!!!!! Rajska Góra (2) Nowy menager w Rajskiej Pan Marcin pełen profesjonalizm. Wszystko idealnie... Lidia i Jan Milena - opinia (1) Organizowałam w Rajskiej Górze przyjęcie okolicznościowe i tak jak było to do... Milena rajskie urodziny (1) Lokal nie bez przyczyny nosi taką nazwę.Urodziny mojej małżonki udały się w... zenon kwidziński Katarzyna C - opinia (1) Zorganizowałam swoje okrągłe urodziny. Wszystko było genialne.Począwszy od... Katarzyna C Grażyna - opinia (1) Dziękujemy za wspaniałą imprezę, pyszne jedzenie i niezapomniany klimat.... Grażyna Wesele sierpien 2014 (5) Mam mieszane uczucie co do tej sali, piękna oczywiście, bardzo dobry/miły... Karol ślub 18 lipiec (1) Baardzo dziękujęmy całej obsłudze za profesionalizm, zaangażowanie i wielką... Kasia & Miłosz Wesele w maju (1) Miesiąc temu mieliśmy wesele w Rajskiej i szczerze polecamy. Dworek... Marlena i Piotrek Wesele w Rajskiej Górze (1) Wesele w Rajskiej Górze- profesjonalizm obsługi, godny standard lokalu,... Klaudia i Karol Rajska Góra - polecamy (1) Witam. Szczerze polecamy Rajską Górę na wszelkie imprezy rodzinne. Jesteśmy... paro Nie tak super, nie na 6 (2) Byliśmy na balu walentynkowym i po ocenach tu wystawionych, samych 6,... Monia 14.09.2013 r. Ewelina i Damian :) (1) Nasze wesele było wspaniałe :) dziękujemy całej obsłudze Rajskiej Góry,... Ewelina wrzesień 2013 (1) Chcielibyśmy ogromnie podziękować obsłudze Dworku "Rajska Góra"... mt Wesele 13.07.13 (1) Jesteśmy właśnie po... :) Pani Oldze i całej obsłudze - DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY... Ola Foltynowicz rewelacyjna restauracja (1) Serdecznie polecam dworek Rajska Góra. Miałam tam wesele 18 maja br i nie... Alicja