Nie tak super, nie na 6

Byliśmy na balu walentynkowym i po ocenach tu wystawionych, samych 6, spodziewałam się nie wiadomo czego, a jak było...Sale ładne, górna reprezentacyjna, elegancka. My akurat byliśmy w dolnej więc trochę skromniejsza, prosta ale ładna. Obsługa bez zarzutu. Czysto, schludnie, ogólnie ok. ale muszę przyczepić się do tak wysoko ocenianego jedzenia. Dla mnie niedobre. Obiad jako tako, ok. zupa krem dobra, danie główne też, choć brokuły bez soli. Deser dobry ale zimne przekąski nie do przyjęcia - bez smaku, bez wyrazu, mdłe i po prostu niedobre. Nie miałam co jeść, co sobie wzięłam było niedobre i nie miałam ochoty na więcej. Za to barszczyk był bardzo dobry. Soki dokładali, wodę też. Sama zabawa była fajna. DJ w miarę dobrze grał, choć nie powiem zdarzały się wpadki. Niech trochę bardziej patrzy na parkiet i na to co się dzieje. Podsumowując chętnie się tam jeszcze raz wybiorę, chociażby, żeby sprawdzić czy to tylko wpadka z tym jedzeniem, czy tak jest zazwyczaj. Może kucharz zaspał i zapomniał posolić i doprawić potraw :) Sałatki też niestety niejadalne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Nie tak super, nie na 6

jeśli jedna osoba z całej ekipy bawiących się ma takie uwagi, to musi być naprawdę wybredna, albo to komentarz konkurencji :))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6