Dworki w Bojanie

Co sądzicie o Dworkach w Bojanie? Jak jedzenie, jego jakość? Lokal funkcjonuje chyba tylko na imprezy typu wesela, komunie, chrzciny....Czyli to nie jest typowa restauracja?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dworki w Bojanie

Lokal funkcjonuje jak dom weselny, imprezy okolicznościowe. Ma bardzo dobre opinie wśród klientów.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szczerze nie polecam.
Byłem uczestnikiem imprezy sylwestrowej 2019/20120.
Sala zapikowana po kokardkę, tak, że kelnerki miały problem z obsługą bo nie mogły się zmieścić między stolikami.
Jedzenie do bani, a w zasadzie jego brak. Przystawek było zbyt mało, a przez 1,5 h siedzieliśmy przy pustym stole. Biorąc pod uwagę wysokość opłaty na osobę, brak napojów i alkoholu w cenie, to menu na osobę było beznadziejnie ubogie. Wolałbym dopłacić i nie siedzieć głodny, ale jak na opłatę 220 zł za osobę, to uważam, że właściciele przesadzili.
Nastawienie na wydojenie gości.
Nigdy już tam nie zawitam i innym tez odradzam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 39

Szanujemy Pana opinię, ponieważ jak każdy ma Pan prawo do swojej własnej oceny, natomiast ważne jest, by przy jej upublicznieniu opierać się na faktach.
Dlatego postanowiłem je także publicznie przedstawić.
Po 1. Nie wiem skąd ma Pan taką cenę biletu, ponieważ to, że na bilecie było napisane 220 zł./os. to nie oznacza, że tyle ktoś zapłacił. Cena za bilet wynosiła 200 zł./os, a przy dużych grupach 180 zł/os.
Po 2. Napisał Pan, że w cenie nie było napoi, otóż proszę Pana w cenie były napoje i mało tego: kawa, herbata - bez ograniczeń, woda niegazowana - bez ograniczeń, soki niegazowane - bez ograniczeń, napoje gazowane 0,5L/os. Przepisałem to z naszego menu. Zastanawiam się, czy oby nie pomylił Pan restauracji.
Po 3. Twierdzi Pan, że jedzenie było "do bani" , a jednak zjadł Pan wszystko, bo siedział przecież przy pustym stole. Dalej twierdzi Pan także, że jedzenia nie było- gdy pojawiła się oferta sylwestrowa naszej restauracji to równocześnie z nią pojawiło się menu sylwestrowe, w którym to dokładnie jest wyszczególnione menu pozycja po pozycji. Może poprostu wystarczyło się z nim zapoznać i wybrać inną restaurację.
Po 4. Ilość gości była taka jak zawsze na tego typu imprezach w naszej restauracji i proszę uwierzyć, ze nasze kelnerki świetnie sobie radziły z obsługą naszych gości, proszę się o nie nie martwić. Twierdzi Pan, że jestem nastawiony na "wydojenie gości" , otóż proszę Pana 180 - 200 zł za osobę w noc sylwestrową, gdzie wszystkie koszty (obsługi, oprawy muzycznej, sprzątania, itp. - należy liczyć razy dwa) do tego stałe bieżące koszty, ceny żywności, która podrożała bardzo, plus pokaz fajerwerków - nie zrobiły ze mnie milionera. Cena 200 zł za sylwestra to jedna z niższych cen na rynku. W restauracji jak pójdzie Pan na obiad dla dwóch osób to często cena przekracza 100 zł, a to jest tylko obiad, a nie Sylwester.
Reasumując to wszystko albo pewnych rzeczy Pan nie sprawdził, albo ktoś je Panu źle przekazał, w każdym razie jeśli chce się komuś obniżyć średnią ocen wystarczy się nazwać "Aka" napisać co się chce i załatwione. Zresztą patrząc na Pana profil do tej pory wszystkim daje Pan takie opinie. W jednym na pewno się zgadzamy i jesteśmy przekonani, że już nigdy więcej nie będzie Pan naszym gościem. Zdajemy sobie sprawę z tego, że nie jesteśmy idealni i pewnie jeszcze sporo musimy poprawić, ale staramy się bardzo by wszyscy nasi goście byli zadowoleni z naszej gościnności, gdyż dla każdego restauratora największą satysfakcją jest zadowolony klient, gdyż to jedyna droga do sukcesu. W tym Nowym Roku życzymy Panu oraz wszystkim naszym Gościom wszelkiej pomyślności, zadowolenia z życia i uśmiechu na twarzy.
Artur Hołda
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 10

Panie Arturze,
szacunek najważniejszy. Tylko w Pana wypowiedzi trochę go brak.
Trochę pokory i godności w wypowiedzi nikomu nie zaszkodzi.
Ja też byłem gościem tej imprezę, znałem menu itd.
Z szacunku powstrzymam się przed polemiką i wycenami co można za 200 zł razy ilość gości zorganizować.
To Pan jest restauratorem, który powinien podejmować się organizacji imprez , na których goście nie będą głodni i zażenowani, że zaprosili znajomych. Oczywiście, nie musi Pan działać non profit czy wręcz dokładać do biznesu. Ale to pana wybór jak Pan to robi.
Ja po prostu jestem konsumentem, którego Pan obsłużył.
I jak to się mówi, finalnie głosuję nogami.
Ze względu na poziom obsługi dane miejsca się poleca, odwiedza lub unika i wszystkim odradza.
Myślę, że po Tym Sylwestrze raczej odpowiedź co zrobię jest bardzo jednoznaczna.
Pozdrawiam
Były klient Dworków
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 31

Re: Dworki w Bojanie

Sama miałam przyjemność przekonać się co do funkcjonowania lokalu Dworki w Bojanie. Organizowałam tam komunię dla córki. Jedzenie bardzo smaczne, miła i profesjonalna obsługa. Najważniejsze, że dzieci były zachwycone, zarówno z pokoju zabaw, pysznych deserów, jak i z możliwości korzystania z placu zabaw. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni i nikt nie wyszedł głodny- wprost przeciwnie. Dziękuję całej obsłudze . Polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?