polecamy (1) nasze dziecko chodzi teraz do zerówki, jesteśmy bardzo zadowoleni, tym... rodzic Polecam,jestem zadowolona Mamą :) (1) Polecam,jestem zadowolona Mamą :) MONIKA Wspaniali nauczyciele !!! (2) Bardzo duże zaangażowanie nauczycieli, dzięki którym adaptacja przedszkolna... Kasia
Polecam (2) Przedszkole godne polecenia, bardzo dobra kadra zapewni dziecku doskonałą... Rina POLECAM (1) Moje dziecko bardzo dobrze czuje się w przedszkolu. Lubi panie... mama Groszka Nasze miejsce (1) Nasz synek uwielbia przedszkole - jest zauroczony Paniami zwłaszcza Panią... M.M Najlepsze (1) Super miejsce, bardzo miłe Panie Wychowawczynie, Dyrekcja bardzo wyrozumiała... Dorota Kolejny rok w fajnym przedszkolu. (1) Fajne przedszkole. Najważniejsze jest to, że oferta przedszkola jest... Zadowolony ojciec Przedszkole marzenie! (1) Moja córka uczęszczała do przedszkola 2 lata i uważam, że były to... Kasiaksz Profesjonalizm (1) Moja córka uwielbia to przedszkole. Rano pospiesza nas z mężem, mówiąc,że... Magda Bardzo fajne przedszkole (1) Bardzo polecam to przedszkole. Moja córeczka jest bardzo zadowolona... Dominika Początek bardzo dobry:) (2) Mimo, że to dopiero początek działalności przedszkola jako rodzice jesteśmy... Aneta Rewelacja (1) Mamy w tym przedszkolu z żoną synka, w najmłodszej grupie. Jest to nasze... Mumin FAJNE PRZEDSZKOLE (1) Bardzo fajne przedszkole z dobrą opieką. Polecam. Córeczka bardzo zadowolona.... Dariusz