Dziadostwo
Przyjechałam do tego salonu, aby dokonać zakupu auta, zaparkowałan na przeciw Konocaru, po czym zostałam zrugana przez Pana z czarnego mercedesa, jak sie okazało właściciela firmy, ze parking przysługuje tylko i wyłącznie klientom Konocaru, zachodze w głowę skąd ten Pan wiedział, ze nie jestem klientką Konocaru, skoro nie zdążyłam wysiąść z auta. Pomimo tego udałam sie do tego pseudo salonu, z którego zwisały na kablach litery OPEL, a dokładnie to co znich zostało, obsługa nie powiem miła i rzetelna, zakupiłam auto, zrekompensowano mi zachowanie tego Pana z mercedesa, ale oczywiście to nie ten Pan podjoł się wyzwania lecz jego pracownik.Wszystko odbyło sie dalej bez wiekszych komplikacji do czasu odbioru samochodu i tu zaniemówiłam.Auto odbierałam po pracy około 17, samochód stał na dworze cały zaśneżony, wydawało mi się, że skoro kupuje auto za około 70 tyś zł to przynajmniej bedę mogła je dokładnie obejżeć i odebrać w suchym oświelonym pomieszczeniu, byłam zarzenowana całą sytuacją.Jest takie powiedzenie jaki kram taki Pan, czegomogłam spodziewać się po pierwszym przyjęciu na parkingu, no cóż nie polecam tego salonu, nie kupię tam więcej auta, pozdrawiam