"Dziękuję" to za mało!
Nie ma słowa, które znaczyłoby więcej, niż dziękuję, więc po prostu bardzo DZIĘKUJĘ! Kwalifikacja wstępna ukończona, egzamin zaliczony za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Państwu. Wspaniała atmosfera panująca w Ośrodku, zawsze na powitanie uśmiechnięci Pani Joanna, Pani Marlena i Pan Tomasz, więc nawet nie było źle siedząc godzinami przed komputerem i czytając slajd za slajdem (uroki e-learningu). W trakcie kursu otrzymałem profesjonalne materiały szkoleniowe ( podręcznik, książka i dwie płytki z pytaniami testowymi na KW). Podziwiam również cierpliwość Pani Joanny, która zawsze chętnie przedłużała kurs (a prosiłem o to bardzo często).
Część praktyczna kursu też super - poza terenem zabudowanym można oswoić się z większymi prędkościami, nauczyć się korzystania z tempomatu i zmierzyć się z wąskimi "bocznymi dróżkami" bez wymalowanych pasów i z ciasnymi zakrętami.
Do czego można się przyczepić, jakie są minusy? Ja na to pytanie nie odpowiem, gdyż z ogromną przyjemnością stwierdzam, iż nie można się do niczego przyczepić!
Tak więc już jako kierowca zawodowy raz jeszcze bardzo dziękuję. Na pewno zobaczymy się na szkoleniu okresowym i mam nadzieję, że na kategorii A również!
Część praktyczna kursu też super - poza terenem zabudowanym można oswoić się z większymi prędkościami, nauczyć się korzystania z tempomatu i zmierzyć się z wąskimi "bocznymi dróżkami" bez wymalowanych pasów i z ciasnymi zakrętami.
Do czego można się przyczepić, jakie są minusy? Ja na to pytanie nie odpowiem, gdyż z ogromną przyjemnością stwierdzam, iż nie można się do niczego przyczepić!
Tak więc już jako kierowca zawodowy raz jeszcze bardzo dziękuję. Na pewno zobaczymy się na szkoleniu okresowym i mam nadzieję, że na kategorii A również!