"Dziękuję" to za mało!

Nie ma słowa, które znaczyłoby więcej, niż dziękuję, więc po prostu bardzo DZIĘKUJĘ! Kwalifikacja wstępna ukończona, egzamin zaliczony za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Państwu. Wspaniała atmosfera panująca w Ośrodku, zawsze na powitanie uśmiechnięci Pani Joanna, Pani Marlena i Pan Tomasz, więc nawet nie było źle siedząc godzinami przed komputerem i czytając slajd za slajdem (uroki e-learningu). W trakcie kursu otrzymałem profesjonalne materiały szkoleniowe ( podręcznik, książka i dwie płytki z pytaniami testowymi na KW). Podziwiam również cierpliwość Pani Joanny, która zawsze chętnie przedłużała kurs (a prosiłem o to bardzo często).

Część praktyczna kursu też super - poza terenem zabudowanym można oswoić się z większymi prędkościami, nauczyć się korzystania z tempomatu i zmierzyć się z wąskimi "bocznymi dróżkami" bez wymalowanych pasów i z ciasnymi zakrętami.

Do czego można się przyczepić, jakie są minusy? Ja na to pytanie nie odpowiem, gdyż z ogromną przyjemnością stwierdzam, iż nie można się do niczego przyczepić!

Tak więc już jako kierowca zawodowy raz jeszcze bardzo dziękuję. Na pewno zobaczymy się na szkoleniu okresowym i mam nadzieję, że na kategorii A również!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porównania

Bardzo wysoki poziom doskonały plac manewrowy i sprzęt na wysokim poziomie czysty i zadbany robiłem c i jestem naprawdę zadowolony szoda że nie mają autobusu robię kurs d w poldku ale ta szkoła pod względem praktycznym nie umywa się do artomu sprzęt na c stary syficzny i zdezelowany kto im podpisuje bad tech a plac manewrowy w poldku to ogródek z tyczkami do sadzenia pomidorów nich go wsadzą sobie w d..... No i poziom intelektualny w artomie na wysokim poziomie a wpoldku niekturzy dno całkowite zamierzam robić przyczepy ale tylko w artomie nigdzie indziej naprawdę jak prawko to tylko artom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0