Dziękujemy :-)

Chciałam serdecznie podziękować wam za udzieloną nam pomoc.
Nie wiem co byśmy bez was zrobili.
Chciałam sie troszke pochwalić że od paru dni mam prace :-)
Jest to tylko 1/2 etatu i za nie duże pieniądze ale zawsze to coś i mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej :-)

Niestety nadal nam jest ciężko ponieważ mąż nie zarabia dużo ale już prawie jesteśmy na bierząco z opłatami za mieszkanie.

Chciałam przy okazji poprosić że jeżeli ktoś nadal był by chętny na pomóc(jeżeli chodzi o jedzonko dla małęj) to będziemy bardzo wdzięczni ponieważ mimo tego że jest lepiej to nadal troche nam brakuje.

Jeżeli znajdą się jeszcze osoby chętne by nam pomóc to prosze o kontakt na maila lub komórke(mój numer ma zabka i byśle że jak będzie trzeba to wam poda kontakt do mnie)

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziękujemy :-)

Napisz proszę jakiego mleczka używa malutka. Mam trzy opakowania nowe Nana 1. Jakbyś była chętna - daj znać

o hej mała pozdrwawiamy u nas jakos też tak ale jakoś trzeba zyć:)

up...

uuuuuuup

mova-n chetnie przyjme
gdzie do odbioru??

moze komus zostaly pieluszki ktore sa juz za male na wasze dzidzie i chcecie oddac lub tanio sprzedac??(waga 4-9kg)

mova-n czy to mleczko nadal aktualne?

mova-n co z tym mleczkiem??

up
może mova-n się odezwie :-)
pozdrawiam

Odzywam się :) Przepraszam, ale nie zauważyłam wiadomości na forum. Tak mleczko jest aktualne. Tak jak pisałam jest to NAN 1. Do odbioru na Zakoniczynie lub w centrum Gdańska, Podaję numer do siebie to się umówimy 661 797 137. pozdrawiam

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...