Dziękujemy za wszystko

Dziękujemy za zorganizowanie ceremonii pogrzebowej naszego Taty Andrzeja.Panie w biurze doskonale doradziły i wszystko załatwiły same bezbłędnie, pan we włosach na żel doskonałe oko co do wielkości garnituru, Na cmentarzu pełen profesjonalizm w wykonywaniu zadań, oprawa modlitwa, przeniesienie i nawet malutki błąd który był wynikiem zaniedbania ZARZĄDU CMENTARZA A NIE ZAKŁADU KALIA nie rzutuję na doskonała obsługę i doradztwo. Bardzo ludzkie podejście do sprawy. Dziękujemy i na pewno polecimy dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dziękujemy za wszystko

Korzystałam z usług tego samego zakladu i niestety jestem bardzo nie zadowolona pani w biurze obslugi miała brudne i przetluszczone do połowy glowy włosy. Paznokcie nierówne i obgryzione. Za mała nie wyprasowana koszula opinala jej pokaźny brzuch co nie sprawialo wrażenia profesjonalizmu o którym Państwo wspominaja w powyzszym komentarzu. Faktycznie pogrzeb był zrobiony tanio, ponieważ moja Babcia nie dysponowała zbyt wygórowana kwota a nie pozwoliła mi dołozyć z wlasnej kieszeni. Jednak teraz mam pewnośc, ze nie cena sie liczy a jakość, bo widzieć dziadka w sklejkowej taniej trumnie nie było przyjemnie. Zakładu zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Dziękujemy za wszystko

Pani Emili nie widziałam u nas w biurze i nie spotkałam się z sytuacją że ktoś z rodziny chce dołożyć ( gdyby tak było babcia na pewno by pozwoliła na dołożenie do ładniejszej trumny bo nie jest to duża kwota)
Żadne trumny u nas nie są klejone i oczywiście wyrażenie że "Babcia nie dysponowała zbyt wygórowaną kwotą" wskazuje na ingerencję konkurencji bo pogrzeb zrobiony tanio mieści się w zasiłku pogrzebowym i Babcia nie musiał mieć ani złotówki bo sami rozliczamy się z Zusem.
Oprawa ceremonii na cmentarzu nawet przy najtańszym pogrzebie jest dużo wyższej jakości niż innych firm.
Z opisu wynika, że powyższa opinia jest kolejnym atakiem nieczystej konkurencji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0