Dzielnica średnia pod każdym względem, komunikacja bardzo dobra (1) Obiektywny k - opinia (1) k Wspaniała, spokojna dzielnica! (1) Mieszkam tu od 6 lat. Razem z mężem przeprowadziliśmy się tutaj. Z początku... Małgorzata
Miłe osiedle tylko spółdzielnia do niczego (1) Zamieszkuje tu ponad 5 lat w nowej części osiedla, mieszkało by mi się... Tomin cis84 - opinia (1) Jest ok cis84 Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate Wrzesz rządzi! (1) Ogólnie we Wrzeszczu jest pięknie i spokojnie, incydentów nie przyjemnych... SirKamil Super! (1) Wrzescz najlepszą dzielnicą Gdańska :) Alice Czy ja to naprawdę czytam czy tylko śnię? (1) Makar - miłośniku przyrody, a co z przestępczością i okropnymi blokami? Ja... gdynianka Levvy - opinia (1) Dobrze położona dzielnia, łatwy dojazd do każdej części trójmiasta, dużo... Levvy nie jest zle (1) mieszkalem na oruni 8 lat temu. sporównaniem co teraz jest to wypas ( pozdro... klaus do Asi (1) Asieńko moja kochana! Gdybym mieszkala w tym rejonie to tez nie bałabym się.... ja;) znów slogany (1) Mieszkam tu od roku!!! Nie wiem ale tam gdzie mieszkałam wcześniej na... wika Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila Karolina - opinia (1) Z okazji że uczęszczam do szkoły tak zwanej 'zielonej' dostałam za zadanie... Karolina EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA