Super kurort. (1) Unikat w skali europy.Super urlop,raj powietrze,super plaze,bary top 1,super... ARCZII. a bar CIS!? (3) Na rogu ul.Owsianej i Chylońskiej, na wprost zadbanej i doskonale... malgorzata Zapomniane atrakcje turystyczne... (1) Bardzo dobry opis. Niestety zostal pominiety smietnik w podwórzu przy ul... Mieszkaniec
W kiełpinie jest super ! (12) Mieszkam w Kiełpinie od około 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Niby Gdańsk,... Ewa Plusy i minusy (2) Zacznę od minusów. Okropne ceny. Czy remontowany obecnie Merkus, czy Jaś, czy... Gren osiedle nieprzyjazne mieszkańcom (1) jeden sklep-monopolista Biedronka, zero! lokali usługowych a tym samym po... wyprowadzam sie stąd! Wspomnienia. (1) W Nowym Porcie mieszkalem w latach 1945-54 a okres ten wspominam bardzo... Marian "Padre" przymorze jest super (3) mamy świetną komunikację z resztą miasta Gdańska i Sopotem, do wyboru... przymorzanka Jest dobrze, a moze być lepiej (2) Na ogół nie jest żle.Sklepy spełniają swoje zadanie.Tylko ceny w Merkusie... Mateusz Witam (3) Byliśmy w tym roku z żoną na plaży nudystów w Górkach, chciałbym zapytać, czy... koko sklepy (2) na zaspie widzę tylko same BIEDRONKI mam je ,aż trzy o dwie za dużo ,mieszkam... barbara Lubię tu mieszkać (1) urodziłam się na Zaspie i zawsze było tu świetnie. Wszędzie blisko lub można... Grażyna Martinez80 - opinia (1) Bardzo dobrze skomunikowana i przyjazna dzielnica Gdańska.Dzielnica z bogatą... Martinez80 Kocham to miejsce (4) Zamieszkałam tam gdy miałam 2 lata , i bardzo mile wspominam to dzieciństwo .... Patrycja S. Super osiedle (3) To osiedle jest super mieszkam tu 21 lat i pamiętam początek kiedy po... Iwona Życie na tym osiedlu... (3) Osiedle - typowe blokowisko noclegownia. W tej dzielnicy bardzo często... wielki pan i władca kupujemy mieszkanie (4) kupujemy mieszkanie na Witominie położenie jest super - zielono i wogle .... zatroskana ?????? (2) Mieszkam tu od 8 lat. bardzo spokojne ciche osiedle i to jest największy... aguR jest ok (1) Ja mieszkam na Zaspe juz od okolo 20 lat,ogolnie jest ok. Blisko kolejka... pit DZIELNICA Z PRZYSZŁOŚCIĄ! (12) O ile mi wiadomo jest to jedyna dzilenica w Gdańsku tylko i wyłącznie domków... Nego