Dzielnica, w której jest wszystko (1) Być może Przymorze nie jest najpiękniejszą i najbardziej bezpieczną... Mieszkanka Przymorza WArto tu zamieszkać (1) Bliskość komunikacyjna i usługowa oraz zieleń sprawiają iż jest to miejsce... Tomasz basiula - opinia (2) Mieszkam za zaspie prawie cale zycie i uwazam ze jest naprawde swietnym... basiula
tu mieszka się z przyjemnością (1) z dala od kilometrowych korków południowego tarasu, blisko morza i parków,... Marek Tragedia (2) Witam wszystkich zaciekawionych. Z przykrością muszę stwierdzić ze Stogi to... kinga Tramwaj, który miał być dobrodziejstwem. (2) dla części mieszkańców z okolic pętli jest katorgą. Po euforii na otwarcie... zmija46 OLIWA TO KURORT,ZABYTKI I WYPOCZYNEK TO PEREŁKA (4) STARA OLIWA TO NAJLEPSZA DZIELNICA TU JEST SPOKÓJ, WYPOCZYNEK,ZABYTKI,... maciek miłe osiedle (1) Bardzo miło się tam mieszka przyjaźni mieszkańcy spokój dużo matek z... MAGDA WYBIEG DLA PSÓW ZAMIAST PLACU ZABAW (1) Mieszkam tu od ponad 30 lat. Jedyna rzecz jakiej brakuje na ulicy Opolskiej... eviva321 jest ok (2) wszystko ładnie pieknie, ale scieme z komunikacja ładna pusciłes. wydostac... matii Ewelina - opinia (1) Dzielnica masakra. Wieczne błoto, ulice rozryte, nigdy nie można z Olszynki... Ewelina Do Anny (2) Hej p.Anno, ja tez widziałem tam żółwia - myślałem ze się przewidziałem, ale... Poldek Letnica - opinia (1) Jest to dzielnica posiadająca własną historię i niewątpliwie jest to... Letnica Raczej kiepsko (1) Plusy: -ładna architektura -ładne zagospodarowanie terenu -blisko... Rafał Hammer - opinia (2) Mieszkałem w Chyloni 33 lata.Bardzo kocham swoją dzielnicę. Hammer Nie rozumiem... (2) ...tych pozytywnych opinii na temat dzielnicy Nowy Port. Moim zdaniem autor... Koliberek1990 Jedno z lepszych miejsc do zycia w Gdansku (1) Zabianke mozna podsumowac w slowach: "Wszedzie blisko". Swietna komunikacja... A.R. cisza ??? (2) mieszka się dobrze...tylko hałas z obwodnicy szczególnie latem nie jest... Izka ;o) JEST SUPER (2) Zamieszkuje w N.P. od ponad 2 lat. Przez pierwsze pol roku (jesien-zima)... Qmpel3city Dzielnica Przyszlosci (2) Dzielnica Przyszlosci Bronka