dzielnicomania (1) Na Siedlcach mieszkam od 14 lat i nie narzekam. Faktycznie bliskość do... Kams Mieszkania komunalne Porębskiego 76 (4) W zamian za mieszkanie komunalne 40-50m2 na Porębskiego oferuję do zamiany... Blume zdrowie (2) Mieszkam na Karczemkach bardzo od niedawna ,może mi ktoś napisze mi gdzie... Jola
moze i fajnie ale....... (1) jak łaskawie wiatr znad szadułek przyniesie wykwintną woń....... to pozal... brt jesień... (2) ...odsłania gorszą stronę Przymorza, gdy psuje się pogoda. Co do Misi zdania,... Ja Szukam Pani Janiny! (1) Witam mam na imię Asia, ostatnio będąc na wakacjach w Sopocie spotkałam... asiok0592@tlen.pl Jest nieźle (2) Jest nieźle, ale ogrom pracy jest jeszcze do wykonania. Handel i usługi... Kazimierz Bardzo dobra dzielnica. (4) Bez dwóch zdań , super dzielnica! dragondk 13 lat na Oruni (1) Mieszkalem 13 lat na Oruni - nic do zarzucenia, czuje ze kiedys ponownie tam... Sławek !!! (1) Kamienna Góra to moje życie - to mój świat .. _anioł_ blokowiska,ale..... (1) super miejsce!!! mieszkałam tam.. oj,długo!żałuję ,że się... ania Mieszkanka (2) Dzielnica zaniedbana(tylko niewielka część została zmodernizowana),brudna i... Mieszkanka Brzeźna fajne miejsce (1) Witomino to super miejsce. Blisko do centrum, blisko do obwodnicy. Dużo lasów... piotr Dzielnica rozwojowa (1) Teren połozony za zachodniej czesci Gdańska, sąsiaduje z Matarnią, połódniem,... formela.malowanie@gmail.com osowa (1) osiedla ktore w wiekszej czesci budowaly sie pod koniec 90-lat, wiele sie... maf3@wp.pl w miare pozytywnie (1) witam, mieszkam na fikakowie ponad 2 lata : plusy: łatwy dostęp do... km hristina - opinia (1) bezpieczestwo nie odbiega od innych dzielnic. Mieszkam juz od 20 lat i nie... hristina uphagen sie cieszy!!! (2) cieszy się uphagen,że jego dworek zostanie odrestałowany i kamienice... fanka dolnego miasta Pysiak - opinia (2) plusem jest dobre połączenie z miastem Pysiak Nie zgadzam się.. (2) ..że to dzielnica jak każda inna.Mieszkam tu od 46lat i w życiu nie... Krzysiek