Ocena obiektywna - z pewnego oddalenia... (4) Z Przymorzem zetknąłem się po raz pierwszy 18 lat temu, gdy wraz z moją... Sławek moja ulubiona (2) witam. na Przymorzu mieszkałam 13 lat swojego dzieciństwa i chociaż już nie... agaciu marta - opinia (1) Swietne miejsce. Jest gdzie chodzic na pyszne jedzonko i piwko :) marta
Łezka w oku. (4) Mieszkałem w miejscu gdzie znajduje się zbiornik retencyjny,(dokładnie to... HaKa POLECAM! (2) Bardzo przyjemna dzielnica R nella - opinia (2) Świetna dzielnica do mieszkania jeśli chce się uprawiać rekreację-np.rower... nella Karczemki-dojazd.. (2) Katastrofa..Juz nawet do Auchan (jedynego pobliskiego miejsca gdzie jest... obiektywna super..ale.. (12) wszystko swietnie, czysciutko, cichutko, tylko szkoły podsatwowej i gimnazjum... kitka Bajka (2) Miejsce wspomnien, marzen ,odpoczynku ,ciszy i tylko slychac szum uroczego... Mirek.S A.J.J - opinia (1) Dzielnica fajna, zielona, cicha pomimo tak wielu placów zabaw. Lokalizacja... A.J.J są i zalety i wady (3) Osiedle dla zmotoryzowanych, którzy butują się pociągnięciu linii tranwajów... mk brak (1) WITAM SERDECZNIE,MIESZKAM OD 3 LAT NA FIKAKOWIE I JEST KILKA SPRAW,KTÓRE MNIE... GDYNIANKA LAS TEŻ DLA TURYSYÓW ! (1) UWAŻAM ŻE LAS KTÓRY CIĄGNIE SIĘ OD ZABUDOWAŃ NA STOGACH AŻ DO SAMEJ PLAŻY... MIROSŁAW LIPIŃSKI Stogi (2) Polecam. super plaza i super atmosfera. w te wakacja mam juz zaplanowany... lena Wyjatkowa oaza ciszy i relaksu na Kamiennej Gorze...Polecam:) (1) Polecam Wszystkim Kamienna Gore... W Wyjątkowym miejscu wyjątkowa oaza ciszy... Niebianska Anielica karczemki (2) i ja tu mieszkam. potwierdzam, że władze zapomnieli o tym osiedlu. Brak... zulka Fajne osiedle ! (1) Mieszkam na Suchaninie od 09.1977r. Pamiętam wszechobecne błoto,brak... lili Chyba dużo się zmieniło, od poprzednich opinii (1) Zupełnie nie rozumiem opinii zamieszczonych wcześniej. Niszczone samochody?... Rafał z Brodwina zdziszko - opinia (2) Żeby tylko drogi i chodniki porobili, bo większość tych mniejszych to glina... zdziszko ... (3) kiełpino się rozbudowywuje i niedługo stanie się miastem, apotem stolicą polski mieszkanka kiełpina gr