Dziewczyna - masochistka?

Właśnie jestem w jednym z kurortów nad naszym morzem. Pogoda niestety paskudna. Z okna mam widok na promenadę nadmorską przy wejściu na plażę. Na wprost mojego okna stoi mała budka z lodami i goframi. Gofry są pyszne i jest tam najtaniej w całej miejscowości. Mimo, że od morza wieje zimny wiatr to spaceruje bardzo dużo ludzi. Dziwi mnie, że w taką pogodę non stop kolejka przynajmniej 2-3 osoby do tej budki. Obserwuję to sobie co jakiś czas zza okna. Od paru godzin są otwarte tylne drzwi budki i widzę z okna dokładnie jak ciężko a jednocześnie sprawnie pracuje obsługująca to dziewczyna. Najpierw pomyślałem sobie, że pewnie w tej budce jest gorąco choćby od tych wszystkich maszyn i dlatego ma otwarte drzwi. Ale jakiś czas obserwuję i teraz przyznaję, że już w ogóle nic z tego nie rozumiem, bo ma otwarte szeroko drzwi, a chyba jest jej bardzo zimno, bo ciągle drepcze, przestępuje w miejscu, robi tak, jakby chciała ściśle spleść sobie nogi żeby było jej choć trochę cieplej. No i jednocześnie wcale nie zamyka tych otwartych wciąż szeroko drzwi. Nie rozumiem kategorii jej myślenia, albo raczej bezmyślności. Dla mnie to jakaś masochistka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziewczyna - masochistka?

Tytuł wróżył pełną grozy opowieść, a tu tylko wygląda, że dziewczyna chce się przeziębić i wymiksować od tej paskudnej roboty ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta dziewczyna cały czas ma otwarte drzwi i dokładnie widzę ją z okna. Od jakiejś godziny wygląda co chwilę ze schodka jakby się za kimś rozglądała, ale szybko wraca do lady, bo ciągle ktoś dochodzi po lody. Ciągle splata nogi. O co jej chodzi?

Siku jej się chce. Ma nadzieję, że uda jej się wyskoczyć na chwilę, a tu ciągle klienci ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ona ma ciągle, już od 4 godzin otwarte drzwi - po co?
Teraz wyszło pełno ludzi z kościoła i ustawiają się po gofry. Widzę, jak dziewczyna podskakuje na jednej nodze za ladą, tańczy coraz bardziej. Teraz kolejka już chyba 6 albo 7 osób.

@ xyz:
>Ona ma ciągle, już od 4 godzin otwarte drzwi - po co?

Idź po gofra i zapytaj.
Btw: udało się coś wyjaśnić w sprawie kelnerki z restauracji? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdzie ma wyskoczyć jak przecież napisał, że to na promenadzie?

Gdzie bądź. Ile można wytrzymać bez sikania?

Sam sobie wątek podbijasz? ;))

http://forum.trojmiasto.pl/Dziwne-zachowanie-kelnerki-w-restauracji-t686944,1,30.html

Że też nie skojarzyłam wcześniej...
Komuś tu się nudzi ;)

To akurat nie jest mój wątek, ale faktycznie sytuacja może i trochę zbieżna. A nudzić mi się trochę nudzi, bo pada, więc siedzę na balkonie pod dachem, ale oddycham morskim powietrzem. To o czym piszę jest prawdą, zrobiłbym nawet zdjęcie, tylko jak tu wstawić. Ciągle ktoś dochodzi, a to lody a to gofr, a dziewczyna widzę że ledwie stoi. Co będzie?

Inne tematy z forum

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...