Dziewczynki pomóżcie !!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Moja przyjaciółka wymyśliła sobie, że malukta dziewczynka pójdzie z obrączkami na poduszeczce do ołtarza i z nia ma iść chłopczyk co jemu dać w rączki, żeby nie szedł jak taka sierotka. Nie wiemy co wymyslec, a może któraś z Was widziała coś podobnego i ma jakieś rozwiązanie tej sytuacji, bede wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziewczynki pomóżcie !!!

U nas było tak: szła dziewczynka i chłopczyk, on niósł podusię, a ona mały bukiecik, wyglądali cudnie

jeżeli by szli przed para młoda, to chłopczyk niech niesie obrączki a dziewczynka koszyczek i niech sypie płatki róż :)

u mojej koleżanki dzieci razem trzymały poduszeczke

właśnie sugerowałam jej o tych płatkach róż, ale nie chce tego. Więc może podpowiem jej o kwiatkach dla dziewczynki a podusi dla chlopczyka.

chłopczyk,może (oczywiście za porozumieniem z księdzem) nieść pismo święte...nigdy jednak nie widziałam takiej "parki" zawsze był albo chłopczyk albo dziewczynka :)

u mnie bedzie i chlopczyk dziewczynka i obydwoje beda niesc poduszke

A co jeśli dwóch chłopczyków idzie?;)

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...